Έφτασε ο Πέιν: “Εκπληκτικό ότι θα παίξω για έναν θρυλικό προπονητή”

 
«Νιώθω υπέροχα που επέστρεψα εδώ και ανυπομονώ να παίξω μπάσκετ. Μπορεί η ομάδα να μην παίζει ιδανικά αλλά υπάρχει λίγος χρόνος για να το κάνουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ και θα συμβάλω σε αυτή την αλλαγή. Οπωσδήποτε στη πρώτη χρονιά υπήρχε και μια περίοδος προσαρμογής, ενώ τώρα θα χρειαστώ λιγότερο χρόνο», τόνισε αρχικά.

 

Στη συνέχεια ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Ρικ Πιτίνο λέγοντας: «Είναι εκπληκτικό να αγωνιστώ για αυτόν τον θρυλικό προπονητή που είναι στο Hall of Fame και ο οποίος αγαπάει τη νίκη, είναι εξαιρετικός προπονητής και μπορεί να μας οδηγήσει σε πολλά επιτυχή αποτελέσματα. Ήρθα εδώ για να παίξω, για να νικήσω και να παίξω με πάθος έτσι ώστε να έρθουν οι νίκες. Είναι μια εκπληκτική ομάδα ο Παναθηναϊκός και με τη συμβολή μας θα πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στους φίλους της ομάδας τονίζοντας: «Οι οπαδοί είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν, έχουν φοβερό πάθος για την ομάδα σε κάθε αγώνα και είναι εκπληκτικό που γύρισα πίσω να παίξω και γι’ αυτούς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top