Ευτυχώς είναι νωρίς!

Είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι η ομάδα θέλει κάποιον πιο οξυδερκή στις επιλογές πλέιμεϊκερ αντί του Γουότερς, που μπορεί να είχε 12 πόντους και 8 ριμπάουντ, όμως είχε και πολύ κακές αποφάσεις στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Είναι πολύ νωρίς να πούμε, για τον ΠΑΟΚ, ότι χρειάζεται όσο τίποτα άλλο έναν. κανονικό σέντερ, και μακάρι ο Αμερικανός που φέρεται να έχουν βρει, να κάνει τη διαφορά. Είναι πολύ νωρίς να πούμε πως μόνο με την άμυνα οι ομάδες μας δεν έχουν «χαΐρι» σε μια χρονιά πολύ δύσκολη και που στο φινάλε όλοι άμυνα θα προσπαθούν να παίξουν.  

 

Απ’ την άλλη δεν είναι νωρίς να πούμε ότι οι ομάδες δείχνουν ότι σαν άτομα έχουν «βάση» για να περιμένουμε κάτι καλύτερο, να είμαστε τουλάχιστον συγκρατημένα αισιόδοξοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο, άλλωστε. Όσο ζούμε, ελπίζουμε.

 

Tips

 

·         * Ωραίους αγώνες, πάντως, είδαμε. Και καλά που εδέησε ο Λάσκαρης και πήγε και έδωσε τζάμπα τους αγώνες στην ΕΡΤ3. Ο άνθρωπος είναι μπασκετικός, άλλωστε.

 

·         * Ευτυχώς είδαμε και τους τρεις αγώνες, έστω και ταυτόχρονα, και είδαμε τρεις πολύ καλούς αγώνες. Είναι δεδομένο ότι και στο ΟΑΚΑ έγινε ματσάρα.

 

·         * Και είχαμε και τον γραφικό παίκτη-πρόεδρο του «Κόκκινου Οκτώβρη» που προκαλούσε με χειρονομίες.

 

·         * Καλά, όχι ότι δεν έφαγε τα μπουκαλάκια του, έτσι; Μη νομίσει κανείς ότι πίσω του, στην κερκίδα, ήταν όλοι «αγγελούδια». Όλο και καμιά «ξώφαλτση» θα «έφαγε», κι ας ζήτησε συγνώμη μετά.

 

 
 
 
 

  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top