Η ενημέρωση αναφέρει: 

 

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ ανακοινώνουν την αναβίωση του θεσμού του All Star Game με μεγάλο χορηγό την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία καυσίμων, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.Το “EKO All Star Game 2018”, η μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού Μπάσκετ, θα διεξαχθεί φέτος στην Πάτρα στις 10 & 11 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή του Δήμου Πατρέων, της ΕΡΤ, του ΣΕΠΚ και του ΟΣΕΚΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κος Ρομπέρτο Καραχάννας, σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Η ΕΚΟ έχει μια μακρά παράδοση στη στήριξη αθλημάτων και θεσμών, και δη του μπάσκετ, που έχει γίνει σχεδόν ταυτόσημη με την κουλτούρα της. Δεν είναι τυχαίο ότι, τα τελευταία χρόνια στηρίζουμε διαρκώς όλες τις Ελληνικές Εθνικές ομάδες ως Επίσημος Υποστηρικτής. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από τη στήριξη μιας τόσο γενναίας προσπάθειας εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ για την αναβίωση αυτής της μεγάλης γιορτής της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, του EKO ALL STAR GAME 2018. 

Άλλωστε, η βασική μας προτεραιότητα στην ΕΚΟ είναι να ανταποδίδουμε στον Έλληνα καταναλωτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσα χρόνια. Κι ένας καλός τρόπος για να το πετύχουμε, είναι στηρίζοντας τις μεγάλες αξίες της χώρας μας, όπως είναι το «ευ αγωνίζεσθαι». Βούλησή μας είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα, να παρακολουθήσουν τα παιδιά τα μεγάλα αστέρια του αθλητισμού μας, χωρίς ομάδες, χρώματα και φανατισμό. Θέλουμε να γίνουμε πρεσβευτές του υγιούς αθλητισμού στον τόπο μας και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές από τους Έλληνες αθλητές. Για όλους αυτούς τους λόγους, η ΕΚΟ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού  Μπάσκετ, το EKO ALL STAR GAME 2018.»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος υπογράμμισε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι κεντρικός χορηγός του All Star Game, που επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια για να προσφέρει όμορφες στιγμές στους μικρούς και μεγάλους Έλληνες φίλους του μπάσκετ, είναι η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη  Ελληνική εταιρεία καυσίμων.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα, είναι πολύ σημαντικό ότι εταιρείες όπως η ΕΚO, στηρίζουν αθλητικές εκδηλώσεις, που έχουν βασικό στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και να δώσουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι παιχνίδι και γιορτή. Με την υποστήριξη της ΕΚO και των φιλάθλων της Πάτρας, πιστεύω ότι θα διοργανώσουμε ένα All Star, που θα το ευχαριστηθούν όλοι, συμμετέχοντες και θεατές».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε: «Είμαστε πολυ χαρούμενοι, που μια τεράστια εταιρεία όπως είναι η ΕΚΟ, θα αποτελέσει το μεγάλο χορηγό του All Star Game. Είναι από τις περιπτώσεις που κερδίζουν και οι δυο πλευρές, το win & win όπως λένε και οι Αμερικανοί. 

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, είχε ανάγκη από μια τέτοια συμφωνία και τη βρήκε στο… πρόσωπο της ΕΚΟ. Εύχομαι να μας… εφοδιάσει με ενέργεια και να πραγματοποιηθεί η ομορφότερη γιορτή όλων των εποχών»Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσαν πως η ΕΚΟ θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του φετινού All Star Game που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (10-11/20.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top