Εγκώμια Πεδουλάκη για Εφές

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε σχετικά με το αυριανό παιχνίδι: «Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ξεκάθαρους ρόλους. Παίζει δυνατά και ο βασικός της κορμός αποτελείται από καλούς και δημιουργικούς παίκτες, οι οποίοι είναι στην ομάδα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός αυτό της δίνει ομοιογένεια».

Από μέρους του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Πρώτο μας μέλημα είναι να ξεκουραστούμε, όσο είναι δυνατόν, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια. Θα πρέπει να βρούμε ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του σημαντικού αγώνα απέναντι στην Εφές. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η βοήθειά του είναι πάντοτε σημαντική για εμάς».

Η διάθεση των εισιτηρίων

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Anadolu Efes (31/10, 21.00) με τους κάτωθι τρόπους:

*Τα εκδοτήρια του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 21064 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη και Παρασκευή 10:00-18:00, Πέμπτη 31/10: 10:00-16:00.

*Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

*Σημεία πώλησης της VIVA

*Τηλεφωνικά 11876

*Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5 την Πέμπτη 31/10 από τις 18.00 μέχρι τις 21.00.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

* Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top