Έκτη στην Ευρώπη η Εθνική Κορασίδων!

Η Εθνική Κορασίδων λύγισε από την ανώτερη συνολικά Ουγγαρία και έμεινε στην 6η θέση στο Ευρωμπάσκετ που γίνεται στην Πορτογαλία με 58-44.

Το σύνολο του Κτιστάκη μπορεί να ξεκίνησε τον αγώνα με σπασμένα τα φρένα, παίρνοντας μέχρι και διψήφια διαφορά άλλα πλήρωσε με το ρολόι να κυλάει στην αναμέτρηση την ασυνέπειά της στις μικρές λεπτομέρειες και σταδιακά έχανε μέρος του προβαδίσματός της. Μέχρι να έρθει το ημίχρονο η Ουγγαρία ήταν μόλις δύο πόντους πίσω και μπήκε στην επανέναρξη για να επιβάλλει τον ρυθμό της. Από την τρίτη περίοδο και έπειτα οι άτυπα γηπεδούχες ήταν πάντοτε ένα βήμα μπροστά και έδειχναν ικανές να διαχειριστούν την κατάσταση, γεγονός που επιβεβαιώθηκε. Έτσι, η Ουγγαρία κατέλαβε την 5η θέση και η «επίσημη αγαπημένη» την 6η θέση.

Από την πλευρά των νικητών κορυφαία ήταν η Ρέκα Τόμαν με 16 πόντους, ενώ για την Εθνική μας ξεχώρισε η Στολίγκα με 12 πόντους.

Διαιτητές: Γκίλις (Βέλγιο), Μπάχαουτ (Τσεχία), Μπαλνιονίτε (Λιθουανία)

Τα δεκάλεπτα: 8-17, 24-26, 44-30, 58-44

Ελλάδα (Κτιστάκης): Χατήρα 6, Φελούρη 2, Παρασκευοπούλου 4, Στολίγκα 12(2), Τσινασλανίδου 2, Αρσενιάδου, Χωλοπούλου 6, Γιαπιτζόγλου, Καλογήρου 2, Σιουμουρέκη 2, Σύρπα 8, Ζιάκα.

Τα στατιστικά του αγώνα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top