Εκτός Ευρωλίγκας οι ρωσικές ομάδες μέχρι νεωτέρας!

Χωρίς τις τρεις ρωσικές ομάδες θα συνεχιστεί η φετινή Ευρωλίγκα!

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε τη Δευτέρα (28/2) αποφασίστηκε να ανασταλεί μέχρι νεωτέρας η συμμετοχή των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνιξ Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και στο Eurocup για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία είναι η μοναδική από τη χώρα που συμμετέχει στη διοργάνωση.

Το θέμα για την επανένταξη των ομάδων στη διοργάνωση θα συζητηθεί ξανά όταν σταματήσει ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωλίγκας αποφάσισε να αναστείλει μέχρι νεωτέρας τη συμμετοχή των ρωσικών ομάδων. Η Ευρωλίγκα θα επανέλθει στο ζήτημα όταν σταματήσει ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία», αναφέρεται στο ρεπορτάζ του «RIA».

Έτσι, με τα τωρινά δεδομένα είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι «αιώνιοι» κόντρα στις ρωσικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εντός, 8/3), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εξ αναβολής εντός, 20/3) και Ούνιξ Καζάν (εντός, 7/4). Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει αντίστοιχα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εκτός, 11/3) και Ούνιξ Καζάν (εκτός, 24/3).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top