Ελληνικό, άρα όχι απίστευτο: Έκλεψαν το Κύπελλο στον τελικό της ΕΣΚΑ! VIDEO

 

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας κατέκτησε έτσι το Κύπελλο της ΕΣΚΑ, ωστόσο οι παίκτες της δεν είχαν την ευκαιρία να σηκώσουν το τρόπαιο καθώς οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στο γήπεδο και το έκλεψε! Στην κυριολεξία! Το κλειστό γέμισε καπνό πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και λίγοι κατάλαβαν τι πραγματικά συνέβη.

Χριστόδουλος Καράβολας με 17 πόντους και Άκης Καλλινικίδης με 16 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Αιγάλεω, που είχε σε πολύ κακή βραδιά τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ο πολύπειρος γκαρντ έμεινε στους τέσσερις πόντους, ενώ από τους θριαμβευτές της ΦΕΑ (έχει ήδη κερδίσει την άνοδό της από την Α’ ΕΣΚΑ στη Γ’ Εθνική) ξεχώρισαν οι Στεργιάκης (37 πόντοι) – Καραλευθέρης (24 πόντοι με τρία τρίποντα).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-20, 47-39, 62-67, 78-88

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σώμος, Σκούτας, Θεονάς

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ιμπραημάκης): Μπάρδας 2, Φακοπουλίδης 4, Καράβολας 17 (1), Κούρτης 12 (2), Ντακούλιας 11 (1), Γκαγκαλούδης 4, Αγγελόπουλος 12, Οικονόμου, Καλλινικίδης 16 (1), Σταμάτης

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 3 (1), Ρωμοσιός 4, Δεληγιάννης 6 (1), Στεργιάκης 37 (1), Μπασέας, Μιχόπουλος 10 (2), Γιαννουλάκος 2, Δρακάκης 2, Καραλευθέρης 24 (3)

Δείτε στο 1:48:01 του video τον οπαδό να μπαίνει στο παρκέ, να πλησιάζει το τρόπαιο και στη συνέχεια να τρέχει μαζί με αυτό προς την έξοδο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κύρια είσοδο του γηπέδου:




 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top