Εν αναμονή του πρωτοδικείου για την διοίκηση της ΕΟΚ

Το σίριαλ με την ανάδειξη προσωρινής κεφαλής στην ΕΟΚ θα συνεχιστεί σήμερα στην Ευελπίδων.

Μετά την πλευρά Φασούλα-Λιόλιου που σε μια άτυπη «συμμαχία» (αν και στις εκλογές θα είναι αντίπαλοι) εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και εκείνη της απερχόμενης διοίκησης που εξέλεξε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο χθες, το Πρωτοδικείο θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση και να υποδείξει ποια διοίκηση είναι νόμιμη.

Φυσικά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως το Πρωτοδικείο θα εξετάσει σε βάθος την υπόθεση, καθώς είναι πιθανό να δηλώσει αναρμόδιο. Άλλωστε η αποστολή του ήταν να ορίσει μέλη για την προσωρινή διοίκηση κι αυτά με τη σειρά τους έπρεπε να συγκροτηθούν σε σώμα, κάτι που δεν κατέστη εφικτό μετά το επεισοδιακό διήμερο που προηγήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά Φασούλα-Λιόλιου θεωρεί πως η τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας διακόπηκε αυτοβούλως από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και πως συνεχίστηκε νομίμως από τους ίδιους εκλέγοντας τον Φάνη Χριστοδούλου. Η πλευρά Βασιλακόπουλου θεωρεί παράνομη τη συγκεκριμένη πράξη, καθώς είχε οριστεί νέο ΔΣ την Τρίτη και σε αυτό της Δευτέρας που συνέχισαν μόνα τους τα άλλα μέλη δεν υπήρχε η απαραίτητη απαρτία των 11 μελών. Αντιθέτως, η πλευρά Βασιλακόπουλου θεωρεί πως ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία και με απαρτία (12 ατόμων) επέλεξε τον ίδιο ως προσωρινό πρόεδρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top