Ενισχύονται κι άλλο οι Ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ (pics)

 

– Γιώργο Γεροφώτη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 28 ετών, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες μας ως παίκτης και μετά στον Αετό (2010-2014). Ως προπονητής ξεκίνησε από τον Αετό (2013-14), μετά στους Γαλάζιους και στον Μακεδονικό (2013-15) και τα τελευταία χρόνια ήταν στον Ναύαρχο Βότση (2014-2018).

– Λάζαρο Σιβένα, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 23 ετών, που εργάστηκε στις ακαδημίες του Άρη και ως αθλητής είναι στη Μακαμπή Θεσσαλονίκης. 

Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Σακελλίων, 23 ετών, και την Μαριλένα Τσίμου, 23 ετών, που συνεχίζουν στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ. 

Παράλληλα η Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα τον προπονητή Στράτο Βαρδαξή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ακαδημιεσ μπασκετ ηρακλη

Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό ΜΠΑΣΚΕΤ και να χαρούμε το παιχνίδι, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης). 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top