Εντυπωσιάζει το νέο Ιατρείο για αθλητές, και όχι μόνο, του Θ. Παπαθανασίου! VIDEO

Συνεχίζοντας την επένδυσή του στη γνώση και στην υπηρεσία του ασθενούς ο Θανάσης Παπαθανασίου, εκ των κορυφαίων ορθοπαιδικών της χώρας, δέχεται πλέον περιστατικά και στο υπερσύγχρονο και μοντέρνο ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο κτιριακό συγκρότημα Πλατείας Asos Odeon (Τσιμισκή 43, 8ος όροφος, https://www.papathanasiouorthopedikos.gr).

Δείτε το σχετικό βίντεο για το νέο Ιατρείο που εντυπωσιάζει πραγματικά…

 

Ο Παπαθανασίου Αθανάσιος είναι χειρουργός ορθοπαιδικός στη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και είναι τελειόφοιτος του Ελληνο-γαλλικού κολλεγίου Θεσσαλονίκης De La Salle. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την ειδίκευσή του στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο της Φλώρινας. Έπειτα ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης στο Παιδοορθοπαιδικό τμήμα από όπου απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Αθλητιατρική από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Παπαγεωργίου. Ο Αθανάσιος Παπαθανασίου αποτελεί μέλος της Ο.Τ.Ε.ΜΑΘ [Ορθοπαιδική & Τραυματολογική Εταιρεία Μακεδονίας-Θράκης] καθώς και της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. [Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας].

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο https://www.papathanasiouorthopedikos.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top