ΕΟΚ: Στελέχωση Επιτροπών πρωταθλημάτων και μεταγραφών

Όπως ανακοίνωσε η ίδια με επίσημη ανακοίνωσή της την Τρίτη (5/10), η ΕΟΚ προέβη ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου και την τότε συνεδρίαση του ΔΣ της στη στελέχωση των Επιτροπών πρωταθλημάτων και μεταγραφών.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολόπουλος θα είναι ο πρόεδρος της πρώτης, ενώ ορίστηκαν ακόμα και οι επί μέρους αναθέσεις των εθνικών κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 30/9 στελεχώθηκαν οι επιτροπές πρωταθλημάτων και μεταγραφών της ομοσπονδίας.

Στην επιτροπή πρωταθλημάτων, πρόεδρος είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και μέλη ο Τάσος Δελημπαλταδάκης υπεύθυνος για την Α2, ο Λάμπρος Τάκης για τη Β’ Εθνική, ο Δημήτρης Ευαγγέλου για τη Γ’ Εθνική, ο Χρήστος Βασιλειάδης για την Α1 Γυναικών και η Άννυ Κωνσταντινίδου για την Α2 Γυναικών.

Αποφασίστηκε ακόμα και η σύσταση επιτροπής για τη συνεργασία με τις τοπικές ενώσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων που παρουσιάζονται, αποτελούμενη από τους Νίκο Νικολόπουλο, Βασίλη Ντάκουρη, Λάμπρο Τάκη και Τρύφωνα Δίτσιο.

Η επιτροπή μεταγραφών αποτελείται από τους Νίκο Νικολόπουλο, Γιάννη Ηλιόπουλο, Βασίλη Ντάκουρη, Γιώργο Κόνιαρη και Ντίνο Σβερκούνο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top