ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Κουζέλογλου από τον Ηρακλή! Άλλο ένα “έγκλημα”…

Άλλη μια τραγική υπόθεση για τον Ηρακλή, απόρροια των “εγκληματικών” λαθών της διοίκησης Δρακόπουλου από το καλοκαίρι. Λίγα 24ωρα πριν το τζάμπολ με τον Προμηθέα, εφ’ όσον γίνει ο αγώνας, η ομάδα του Κώστα Μέξα χάνει έναν ακόμη βασικό παίκτη, μια που το καλοκαίρι η διοίκηση υπό τον υπό παραίτηση οικονομικό διευθυντή Νίκο Κασιμάτη έκανε “λάθος” στο συμβόλαιο του παίκτη, το διόρθωσε και προ λίγων ημερών έκανε κάτι ανάλογο, με αποτέλεσμα ο παίκτης να κάνει καταγγελία για πλαστογραφία! 

Κι αν αυτό ξεπεραστεί με διορθωτική δήλωση του παίκτη – κάτι που δεν είναι και σίγουρο ότι θα γίνει, αφού μπορεί να επέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας και η ΕΕΑ – η ζημιά είναι τεράστια, κι ας έχει ευθύνη εδώ και ο παίκτης, που σέρνει την ομάδα σε πιθανή αποβολή απ’ το πρωτάθλημα προκειμένου να φύγει. Κανείς όμως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή να πλαστογραφήσει κάποιος την υπογραφή του! Λέγεται ότι θα πάει στην ΑΕΚ, κάτι που ευλόγως προκαλεί ερωτηματικά και αυτό, αφού και η “Ένωση” δεν είναι και στα καλύτερά της, αλλά τουλάχιστον πληρώνει το υπάρχον ρόστερ…

Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι ο μόνος, αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί επίσημα, και βεβαίως οι ευθύνες είναι μεγάλες, και έρχονται να ακολουθήσουν σειρά άλλων ‘εγκληματικών” λαθών από τα προηγούμενα χρόνια. Κανείς δεν μπορεί πλέον να ερμηνεύσει γιατί κάνει τέτοια λάθη η διοίκηση Δρακόπουλου επί σειρά ετών (κόντρα με ομάδες, παίκτες, μάνατζερ, λάθη σε γραφειοκρατικά ζητήματα, αφαίρεση βαθμών λόγω άδειας, απλήρωτοι παίκτες, απλήρωτοι προπονητές, καταγγελίες στη ΦΙΜΠΑ, τιμωρία έδρας και δακρυγόνα στον… κόσμο, αποχές παικτών απ’ το καλοκαίρι, τιμωρίες για… κορονοιό σε παίκτες, τιμωρία για μειωμένα συμβόλαια και τόσα άλλα), ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να τα έχει όλα στην εντέλεια, αν είχε 4 ανθρώπους που να γνωρίζουν πως λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα μπάσκετ. Προφανώς δεν το θέλουν αυτό και πιθανώς αυτό κάτι να υποκρύπτει.

Με μία πολύ σύντομη και λιτή ανακοίνωση οι «κυανόλευκοι» ενημέρωσαν για τη λύση του συμβολαίου με τον Γιάννη Κουζέλογλου. «Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κουζέλογλου», όπως αναφέρουν.

Μια εξέλιξη που ήταν μάλλον αναμενόμενη, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ είχε καταγγείλει το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ και δεν συμμετείχε και στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, και το μόνο που απέμενε είναι και τυπικά η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top