Επιστροφή στα γήπεδα για τους Βετεράνους της Θεσσαλονίκης με τη Maxiday 2020-PICS

Το ξεκίνημα έγινε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή αγώνα στα πλαίσια του εορτασμού της MAXIDAY, της Παγκόσμιας Μέρας για το Maxibasketball.

Δυο ομάδες αποτελούμενες από μέλη του Συνδέσμου συναντήθηκαν στο γήπεδο Τριανδρίας και έκαναν το πρώτο βήμα, δίνοντας το έναυσμα για μεγαλύτερη δραστηριότητα στη νέα αθλητική περίοδο.

Οι βετεράνοι ακολούθησαν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και της Γ.Γ.Αθλητισμού για τη διεξαγωγή των αγώνων, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής, κάτι που σίγουρα θα αποτελεί ακόμη πιο βασικό στοιχείο στη διοργάνωση αγώνων στο μέλλον.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεργάστηκε για μια ακόμη φορά στην διεξαγωγή μιας αθλητικής εκδήλωσης, καθώς υπήρχε ταυτόχρονα και κοινωνική δράση με την συλλογή ειδών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Εκτός από όσους συμμετείχαν στον αγώνα, το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πέτρος Λεκάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων Νίκος Ζεϊμπέκης και ο υπεύθυνος του γραφείου Αθλητισμού του Δήμου και επίσης μέλος του Συνδέσμου Ζήσης Προκοπίου. Επίσης ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Παπαγεωργίου και ο Γενικός Γραμματέας Λάμπρος Τάκης.

Στον αγώνα που διεξήχθη μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από όλους για την επανέναρξη των αγωνιστικών εκδηλώσεων, οι μπλε κέρδισαν τους άσπρους. Διαιτήτευσε το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μ. Αργυρού, συμμετείχαν οι παρακάτω βετεράνοι:

ΜΠΛΕ: Κοσμάς Κ., Μητακίδης Γ., Σταυριανός Γ., Παπαδόπουλος Κ., Ζωγράφος Μ., Γιαννόπουλος Σ., Πετράς Π., Σωτηριάδης Στ., Ζελενίτσας Στ.

ΑΣΠΡΟΙ: Κοσμάς Γ., Καραγιάννης Α., Μαλαμίδης Δ., Ματάκος Δ., Παπασαραφιανός Γ., Δημητρόπουλος Δ., Φαρμάκης Κ., Αξάς Γ., Κουφογιάννης Θ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top