Επτά “Βόρειοι” στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων Ανδρών – Ποιοι κλήθηκαν

 

Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το European Challenger (Ηράκλειο Κρήτης 19-24/7) και σε αυτήν μετέχουν επτά παίκτες από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, συν δύο που φοιτούν σε Αμερικανικά Κολέγια.

Αν προστεθούν και οι Τανούλης, Νικολαιδης που προέρχονται από ομάδες του Βορρά και πήραν μεταγραφή, τότε είναι προφανές ότι ο Βορράς έχει δυναμικό “παρών” στην ανάδειξη ταλέντων και γι’ αυτό θα πρέπει να τον “προσέχουν ” περισσότεροι οι υπεύθυνοι… 

Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Κυριακή (4/7) στις 11.00 στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές που καλούνται όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ είναι οι: Τανούλης (Προμηθέας Π.), Καράμπελας (Περιστέρι), Φίλλιος (Ηρακλής), Νετζήπογλου (Άρης), Σιδηροηλίας (Άρης), Καραγιαννίδης (ΠΑΟΚ), Ιατρίδης (ΠΑΟΚ), Νικολαΐδης (Ολυμπιακός), Τσάμης (Ολυμπιακός), Τσούκας (Καρδίτσα), Τσουμάνης (Ελευθερούπολη), Ματσάγγος (Πρωτέας Β.), Κλωνάρας (Berkeley), Σωτηρίου (Adelphi), Καλόγηρος (BC Rytas), Τόλιας (St. Thomas Aquinas).

Η Εθνική Νεων Ανδρών προετοιμάζεται για το European Challenger που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 19 ως τις 24 Ιουλίου με τη συμμετοχή ακόμη της Σλοβενίας, της Κροατίας, του Ισραήλ, της Ουκρανίας και του Βελγίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top