ΕΣΑΚΕ: Αποσύρθηκε οριστικά ο Πανιώνιος, νέα κλήρωση με 12 ομάδες

Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα, πάντα το ελληνικό μπάσκετ επιφυλάσσει και… κάτι ακόμα! Αν και έχει ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα για το νέο πρωτάθλημα της Basket League το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/10) αναμένεται την Παρασκευή (2/10) να πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση με την συμμετοχή 12 ομάδων και όχι 13! 

Απλούστατα ο Πανιώνιος ανακοίνωσε στο διαδικτυακό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ με θέμα την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ότι αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της Basket League! Όπερ και σημαίνει ότι οι 13 ομάδες έγιναν 12 και ότι θα πρέπει να γίνει εκ νέου κλήρωση ενόψει της  νέας αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και τα playoffs αφού θεωρείται πολύ πιθανόν να υπάρξει ανακοίνωση για αλλαγή του format στην postseason.

Από την άλλη, από τη στιγμή που ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την οριστική του απόσυρση από το νέο πρωτάθλημα, αυτομάτως έβγαλε τον ΕΣΑΚΕ από το πρόβλημα που… πήγε να δημιουργηθεί βάσει των όσων είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είχε πετάξει το μπαλάκι στην Ε.Ε.Α. για τη μη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League. 

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top