Εθνική Γυναικών: Πρωτόκολλο υγείας και η καθημερινότητα της φούσκας

Το πρωτόκολλο υγείας είναι αυτό που έχει τον πρώτο λόγο στο Ηράκλειο και στα δύο ξενοδοχεία που διαμένουν οι αποστολές, ανά όμιλο. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της πούλμαν για τις μετακινήσεις της, το οποίο απολυμαίνεται μετά από κάθε μεταφορά. Οι δε μετακινήσεις είναι σταθερές: Ξενοδοχείο – Γήπεδο – Ξενοδοχείο.

Στο κάθε ξενοδοχείο υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα για κάθε ομάδα για φαγητό, αλλά και για τις συναντήσεις, βίντεο, συζητήσεις. Καμία ομάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αίθουσα που έχει χρησιμοποιήσει κάποια άλλη. Κάθε μέλος αποστολής διαμένει σε μονόκλινο δωμάτιο.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στο γήπεδο σε ότι αφορά τους χώρους που χρησιμοποιεί κάθε αποστολή: Η κάθε ομάδα τα δικά της αποδυτήρια, η απολύμανση είναι τακτική μετά από κάθε προπόνηση ή στη συνέχεια μετά από κάθε αγώνα, όπως απολύμανση γίνεται σε όλες τις μπάλες μεταξύ προπονήσεων, στο γήπεδο και στους πάγκους ή τη γραμματεία.

Η Εθνική Γυναικών έχει υποβληθεί ήδη σε τέσσερα τεστ: Ένα πριν την αναχώρηση από την Αθήνα για την Κρήτη και τρία στο Ηράκλειο. Τεστ έγινε επίσης και στις άλλες αποστολές. Παράλληλα, υπάρχει ιατρικό επιτελείο τόσο από την ΕΟΚ και με την Εθνική Ομάδα, όσο και από τη FIBA.

Πηγή: basket.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top