Εθνική: Ο Δήμος Φυλής ζητά να γίνουν τα Λιόσια μόνιμη έδρα της ομάδας

Πρόταση από τον Δήμο Φυλής να γίνει το κλειστό Άνω Λιοσίων (έδρα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ) η μόνιμη έδρα της Εθνικής Ομάδας έκανε η τοπική αυτοδιοίκηση, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 την Παρασκευή (72-71).

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως πρόθεση της ομοσπονδίας είναι η Εθνική Ομάδα να μην αγωνίζεται μόνιμα στην Αθήνα, αλλά να βρεθεί και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, όπου αγωνίστηκε σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής αναφέρει:

Μια σημαντική πρόταση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού έρχεται στον απόηχο της πετυχημένης διοργάνωσης και του νικηφόρου αποτελέσματος του αγώνα μπάσκετ με την Τουρκία, που διεξήχθη, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Ευάγγελο Λιόλιο ο Χρήστος Παππούς, μαζί με τα συγχαρητήριά του για τη διοργάνωση και το αποτέλεσμα, προτείνει να αποτελέσει ο Δήμος Φυλής μόνιμη έδρα της Εθνικής Ομάδας. Μάλιστα, με αφορμή την μεγάλη υποστήριξη προς την “επίσημη αγαπημένη”, που εκδηλώθηκε στο γήπεδο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κάνει λόγο για διακαή επιθυμία των δημοτών και θέτει στη διάθεση της ΕΟΚ όλες τις δυνάμεις του Δήμου Φυλής.

Η πρόταση του Δημάρχου Φυλής αποτελεί συνέχεια της δήλωσης που είχε κάνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

«Η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ χτύπησε απόψε στο Δήμο Φυλής, δικαιώνοντας την επιλογή μας να συνδέσουμε τη συγκεκριμένη ολυμπιακή εγκατάσταση με το ομαδικό άθλημα που έχει φέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στη Χώρα μας. Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα για τη νίκη της. Εύχομαι επιτυχία στους επόμενους αγώνες της και ελπίζω να αποτελέσει ο Δήμος μας μόνιμη έδρα της», είχε δηλώσει ο Δήμαρχος Φυλής.

Εθνική: Ο Δήμος Φυλής ζητά να γίνουν τα Λιόσια μόνιμη έδρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top