“Εξω” η Λάρισα απ’ τον ΕΣΑΚΕ, “μέσα” ο Απόλλωνας!

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως η Λάρισα δεν παίρνει, απ’ την δική του επιτροπή προ-αδειοδότησης, άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα 2022-2023, ενώ εγκρίνεται η άδεια του Απόλλωνα Πάτρας. Οι Λαρισινοί με έγγραφο τους χθες ενημέρωσαν πως δεν αναγνωρίζουν τη διαδικασία, αφού το ίδιο του δ.σ. του ΕΣΑΚΕ πρόσφατα απέρριψε τις αρχικές εισηγήσεις της επιτροπής και έδωσε παράταση, οπότε θα πάει κατευθείαν στην ΕΕΑ για να πάρει άδεια. Αναμένεται νέος… “μύλος”.

Αναλυτικά:

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Απόλλων Πατρών 1926 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.

 

Όσον αφορά την Λάρισα ΚΑΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε επίσης δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την μη πλήρωση από αυτήν των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023  και ως εκ τούτου δεν της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top