Φέρνει τον Έρικ Λόκετ ο Άρης για δοκιμή!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας cyprusbasket.net ο Άρης ζήτησε να δοκιμάσει τον Έρικ Λόκετ, έναν Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ που αγωνίζεται στην Ένωση Νέων Αγίου Δομετίου (ΕΝΑΔ) στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Χρίστος Στυλιανίδης οι άνθρωποι του Άρη επικοινώνησαν με τους ιθύνοντες της κυπριακής ομάδας και ζήτησαν τον παίκτη. Αναλόγως με την πορεία του θα φανεί, αν τελικά ο Αμερικανός γκαρντ υπογράψει στους «κίτρινους».

Ο κ.Στυλιανιδης δήλωσε στην κυπριακή ιστοσελίδα:

«Γνωρίζουμε την αξία του αθλητή που φέραμε στην ΕΝΑΔ , έτσι είμασταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο προπονητής του Άρη από ότι γνωρίζω, ξέρει πολύ καλά τον παίκτη και ζήτησε να δοκιμαστεί στην ομάδα του. Επικοινώνησαν μαζί μας οι άνθρωποι του Άρη και δεν επιθυμούσαμε να στερήσουμε μια ευκαιρία στον αθλητή. Είμαστε σε αναμονή για τις επόμενες ημέρες να δούμε την πορεία του, αν επιστρέψει αν όχι σας διαβεβαιώ ότι έχουμε έτοιμη με τον προπονητή μας την λύση. Στόχος της ΕΝΑΔ όπως έχουμε πει είναι η ανάδειξη των αθλητών και πολύ σύντομα και οι Κύπριοι μας αθλητές όπως θα δείτε θα αναπτύσσονται αγωνιστικά με τις ευκαιρίες που τους δίνουμε και την δουλειά που γίνεται καθημερινά».

Πριν την ΕΝΑΔ ο Λόκετ είχε αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα με τους Μπρίστολ Φλάιερς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top