Φεύγει για Σόφια ο Ηρακλής, με Τέιλορ και Κουζέλογλου, περιμένοντας τον Αθλ.Δικαστή!

Ο Ηρακλής ολοκληρώνει αύριο το πρωί την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης (19:00) με την Ακαντέμικ Πλόβντιβ για το FIBA Europe Cup. Μετά θα αναχωρήσει για τη Σόφια, όπου και θα γίνει ο αγώνας με την ανερχόμενη δύναμη του Βουλγαρικού μπάσκετ.

Οι “κυανόλευκοι” έχοντας πλέον την απουσία του Φίνκε και χωρίς τον αντικαταστάτή του ακόμη, ολοκληρώνουν χωρίς άλλες απουσίες την προετοιμασία τους, αφού κανονικά στις προπονήσεις είναι οι Τέιλορ, Κουζέλογλου. Ο δεύτερος θα παίξει χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο (μάλιστα η πλευρά του λέει “ας μας πουν απ’ τον Ηρακλή τις πέντε εναλλακτικές προτάσεις που είπε ο κόουτς Σκουρτόπουλος στην συνέντευξη Τύπου για να τις δούμε κι εμείς”, δείγμα ότι ακόμη δεν έχει “κολλήσει” το “γυαλί”), αφού στη ΦΙΜΠΑ από τη στιγμή που το letter of clearance του είναι στην οικεία Ομοσπονδία και ο παίκτης δηλωμένος, μπορεί να παίξει απλά με ταυτοποίηση της ταυτότητας του με διαβατήριο. Το πρόβλημα, πάντως, αναμένεται να λυθεί, καθώς οι επαφές θα συνεχιστούν με στόχο να υπογραφεί το συμβόλαιο για τον ΕΣΑΚΕ (υπάρχει συμβόλαιο FIBA), κάτι που εδώ και ενάμιση μήνα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμη. 

Όλα αυτά ενώ οι “κυανόλευκοι” θα περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ για την μη παροχή πιστοποιητικού, απόφαση που οδηγεί σε αφαίρεση βαθμών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ θα αναλάβει εντός της εβδομάδας με στόχο να “βγάλει” ποινές πριν το επίσημο τζάμπολ της νέας σεζόν, που είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο δε συγκεντρώνει, πάντως, πρακτικά, πολλές πιθανότητες.

Άρα η καθυστέρηση θα συνεχιστεί, κάτι κακό για το κλίμα στην ομάδα, όπως και για όλες τις χωρίς άδεια ομάδες, καθώς θα κληθούν να παίξουν στο πρωτάθλημα με τη σκιά της αφαίρεσης βαθμών.

Κι όλα αυτά με τον Ηρακλή να έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς παίζει Τετάρτη με Ακαντέμικ, Παρασκευή αν κερδίσει με τον νικητή Ντνίπρο-Προκόμ και μετά το άλλο Σάββατο με το Περιστέρι εντός. Μετά έξω με τον ΠΑΟΚ, μέσα με τον Ολυμπιακό, έξω στη Λάρισα, μέσα με τον Απόλλωνα Πάτρας!

Με δεδομένα τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας που μέχρι στιγμής υπάρχουν, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πόσο άσχημο θα είναι να υπάρχει και η σκιά της τιμωρίας της ομάδας με αφαίρεση βαθμών.

Στην ΚΑΕ επιμένουν πως θεωρούν σκάνδαλο την τιμωρία για τις υποθέσεις Ζάρα-Βεργίνη, αν και κύκλοι από την Αθήνα τονίζουν πως η τιμωρία του Ηρακλή δεν αφορά μόνο σε αυτές τις υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση η παροχή του σκεπτικού από την ΕΕΑ (πολύ δύσκολο να γίνει άμεσα αυτό) θα ξεκαθαρίσει τα πάντα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top