Φεύγει σα φίλος από τους Μαχητές ο Χατζούλης – Τι αναφέρει στη δήλωσή του

Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων με τον Γιάννη Χατζούλη σε φιλικό πλαίσιο. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, ο προπονητής και ποια θα είναι η επόμενη μέρα… 
“Η ομάδα μας τελείωσε χθες με επιτυχία τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρώτη ολοκληρωμένη χρονιά της Β Εθνικής τα τελευταία 3 χρόνια. Ο τελικός απολογισμός των 19 νικών και των 7 ηττών μας φέρνει στην τιμητική 4η θέση του φετινού πρωταθλήματος. Η φετινή χρονιά αποτελεί την πλέον επιτυχημένη χρονιά των Μαχητών στη Β Εθνική μετά τη συνένωση με το Πειραματικό και την δεύτερη πιο επιτυχημένη χρονιά αν εξαιρέσουμε τη χρονιά 2014-15 που συνοδεύτηκε με την άνοδο μας στην Α2.
Ο coach Γιάννης Χατζούλης με τους συνεργάτες του από πέρσι έφτιαξε μια ομάδα με πολύ καλή χημεία και ξεκάθαρους ρόλους και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο αφού η ομάδα του σίγουρα έκλεψε φέτος θετικά τις εντυπώσεις στον 4ο όμιλο της Β Εθνικής.
Μέσα από τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει αλλά και αυτές που θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον η Διοίκηση της ομάδας έχει διαλέξει να πορευτεί με ένα νέο αγωνιστικό πλάνο με πολύ μεγαλύτερη σύνδεση των αγωνιστικών τμημάτων με το ανδρικό τμήμα. Σε αυτό το νέο πλάνο θα υπάρξουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Γιάννης Χατζούλης υπηρέτησε το σύλλογο μας με συνέπεια, επαγγελματισμό και την ευδιάκριτη ευγένεια που τον χαρακτηρίζει. Ήταν και παραμένει για εμάς ένα «Κύριος» με Κ κεφαλαίο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του αυτά τα 2 χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο μπασκετικό του σταθμό. Το ίδιο ευχόμαστε και στον βοηθό του Άλκη Μιχαηλίδη που πρόσφερε τα μέγιστα τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα μας.
Σχετικά με το νέο αγωνιστικό πλάνο που έχει δρομολογήσει η Διοίκηση μας , θα υπάρξουν ανάλογες ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες”.
Aισθανομαι την υποχρέωση να ξεκινήσω τον δημόσιο αποχαιρετισμό μου από τους πραγματικούς ΜΑΧΗΤΕΣ παίκτες μου, για την τεράστια προσπάθεια τους, τον πραγματικά αψεγάδιαστο χαρακτήρα τους, την υπομονή τους και την προσήλωση τους ακόμη και στις δύσκολες στιγμές που περνάει κάθε ομάδα, στην διάρκεια μιας χρονιάς.
Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Γιάννη Χατζούλη
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι τους έκαναν ένα “μπασκετικό” βήμα για την συνέχεια της πορείας τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου, στον Τόλη Συμεωνίδη, τον Χρόνη Κεχαγιά και τον Δημήτρη Ιατρού για την εμπιστοσύνη και τη διάθεση που είχαν να διευθετούν και την παραμικρή λεπτομέρεια, υποστηρικτικά και με διάθεση.
Πίσω από το εξαιρετικό αποτέλεσμα της χρονιάς αυτής υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, γιατί καθημερνά προσπαθούσαν για τη λειτουργεία του αγωνιστικού τμήματος .
Πρώτα, τον άμεσο συνεργάτη μου για πολλά χρόνια Άλκη Μιχαηλίδη. για την εξαιρετική δουλειά του, τον Ηλία Κουγιουμτζίδη, τον Πόλυ Λαζαρίδη την ακούραστη ψυχή, το γυμναστή μας Παναγιώτη Βασιλείου, το γιατρό μας Θεόφιλο Μπέλη και τον φυσιοθεραπευτή μας Γιώργο Τσουκαλά.
Ένας ωραίος κύκλος έκλεισε ένας άλλος θα ανοίξει.
Το ταξίδι ήταν υπέροχο. Έκανα καινούργιους φίλους, γνώρισα πολύ νέα ,φιλόδοξα και εργατικά παιδιά και ελπίζω κάποια από αυτά να τα καμακώνουμε σε ψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.
Ευχαριστώ”.
Μέλημα της διοίκησης της ομάδας είναι να διαδεχθεί τον έμπειρο κόουτς ένας προπονητής που θα μπορεί να δουλέψει και στα παιδικοεφηβικά τμήματα προκειμένου να υπάρχει άμεση “σύνδεση” με την ανδρική ομάδα, αφού στόχος είναι να προωθηθούν και πάλι νέα παιδιά. Έτσι δεν αποκλείεται αυτός ο “συνδετικός κρίκος” να είναι ο Ευρυπίδης Μελετιάδης, που είναι στις υποδομές του επιτυχημένου συλλόγου της Θεσσαλονίκης…  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top