Φιλικά των ακαδημιών του Ηρακλή και του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

 
Έξι  συνεχόμενοι αγώνες των αντίστοιχων ηλικιακά τμημάτων των δύο ακαδημιών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των γονέων που τους παρακολούθησαν. Αγωνίστηκαν τα τμήματα τζούνιορ (2006), προμίνι (2005), προτζούνιορ (2007-08), μίνι 2 (2003-04) κορίτσια και το μεγάλο μίνι της ακαδημίας το μίνι 1 (2001-02). Οι νεαροί αθλητές άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την απόδοση τους και το αξεπέραστο πάθος που τους διακρίνει.
 
Η Ακαδημία Άθλος δέχθηκε τα κολακευτικά σχόλια των ανθρώπων του Ηρακλή τόσο για την απόδοση των τμημάτων της όσο και για την εμφάνιση (στολές, φόρμες, t-shirt) καθώς και την γενικότερη οργάνωση της.
 
Ο υπεύθυνος του προπονητικού τιμ του Άθλου Βασίλειος Αγγέλης μετά το πέρας του επιτυχημένου τουρνουά δήλωσε τα εξής: «Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να αγωνισθούμε με μια ομάδα που έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό Μπάσκετ. Οι υποδομές του Ηρακλή έχουν μεγάλη παράδοση με πολλούς σύγχρονους διεθνείς  αθλητές να έχουν αναδειχθεί μέσα από το πρόγραμμα τους. Είμαστε ως Άθλος εξαιρετικά χαρούμενοι που μπορούμε και βιώνουμε αυτές τις μεγάλες εμπειρίες που μας βοηθούν να ανέβουμε επίπεδο.
Επίσης χαιρόμαστε που αθλητές και γονείς ακολουθούν όλες αυτές τις αγωνιστικές μας δράσεις με τόσο μεγάλη συμμετοχή.
 
Τα αγωνιστικά μας τμήματα δείχνουν να βελτιώνονται συνεχώς με τα αποτελέσματα να μας αφήνουν πολύ ικανοποιημένους και αισιόδοξους για την συνέχεια.

 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ηρακλή για την φιλοξενία και ευελπιστούμε αυτή η πολύ όμορφη αγωνιστική μας συνάντηση να επαναληφθεί στο μέλλον ,αυτή τη φορά στη πόλη μας την Αλεξάνδρεια που διψά για τέτοια υψηλού επιπέδου τουρνουά ακαδημιών».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top