ΦΙΛΙΚΟ τεστ στο Παλέ για Άρη και Ηρακλή

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την συνέχεια στα πρωταθλήματα τους, Άρης και Ηρακλής τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Παλέ, με τους παίκτες να βρίσκουν την ευκαιρία για ξεμούδιασμα, μετά και την διακοπή που ακολούθησε.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την Basket League την Δευτέρα 13/5/24, ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ερμή Σχηματαρίου την Παρασκευή 17/5/24, για το Final 4 της Elite League.

Για τους «κιτρινόμαυρους», δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχτηκε στη γάμπα το προηγούμενο διάστημα, ενώ για τον Ηρακλή εκτός έμεινε ο Νίκολα Μαλέσεβιτς.

Δεν ανακοινώθηκε σκορ κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων, μια και οι προπονητές δοκίμασαν αρκετά πράγματα και η νίκη δεν ήταν, φυσικά, το ζητούμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top