Φλιώνης και Σιδηροηλίας στο καμπ του Άρη (PICS)

Ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Γιάννης Σιδηροηλίας έδωσαν το «παρών» στο καλοκαιρινό καμπ της Ακαδημίας Μπάσκετ του Άρη.

Ο Α.Σ. Άρης αναφέρει:

«Δύο εκλεκτούς καλεσμένους είχε το καλοκαιρινό Camp της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ.

Ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Γιάννης Σιδηροηλίας έδωσαν το «παρών» στο Camp. Αμφότεροι στον ΑΡΗ από ηλικία 7 ετών, ανδρώθηκαν και γαλουχήθηκαν μπασκετικά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, οπότε είχαν αρκετά να πουν στους εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές που δίνουν το «παρών» στο φετινό Camp του ARIS ELITE BASKETBALL PROGRAM.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ και ο 20χρονος γκαρντ μίλησαν στους νεαρούς, εξηγώντας τους πώς κατάφεραν να φτάσουν έως την ανδρική ομάδα, αλλά και να χτυπήσουν την πόρτα των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας. Όλα αυτά κατακτήθηκαν μέσα από σκληρή δουλειά και καθημερινή προσήλωση στο στόχο, με έναν τριπλό σκοπό. Να γίνουν καλοί παίκτες, καλοί συμπαίκτες, αλλά και σωστοί άνθρωποι, αφού ο αθλητισμός είναι μικρογραφία της κοινωνίας και μέσα απ’ αυτόν πρέπει να γαλουχούνται σωστά οι αθλητές και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Οι νεαροί αθλητές άκουσαν με προσοχή τους δύο παίκτες του ΑΡΗ και απηύθυναν τα δικά τους ερωτήματα, στα οποία ο Φλιώνης και ο Σιδηροηλίας απάντησαν με χαρά.

Οι επισκέψεις αθλητών και όχι μόνο στο Camp του ΑΡΗ θα συνεχιστούν, τόσο στην πρώτη περίοδό του, που συνεχίζεται έως τις 25/6, όσο και στη δεύτερη, η οποία θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 23 Ιουλίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top