«Για να δούμε, τι θα δούμε;»

 Το δανείζομαι, για τις ανάγκες της εισαγωγής και το παραφράζω, ελαφρά. «Για να δούμε τι θα δούμε, στο φετινό πρωτάθλημα;» Το οποίο πέρασε από «χίλια, μύρια, κύματα». Κορονοϊός, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με τις αδειοδοτήσεις, τηλεοπτικά… Υπήρξαν πολλά εμπόδια, πριν φτάσουμε λίγο πριν το τζάμπολ.

Αφού απαντήθηκε, μετά από εβδομάδες, αγωνίας, το ερώτημα, ποιες ομάδες θα είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος, τώρα αναζητούμε την λύση στο ερώτημα, ποιες εξ αυτών των 12 «γενναίων» θα τερματίσουν. Μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ ιδιαίτερη η φετινή χρονιά, με πολλές αλλαγές, σε σύγκριση με ότι είχαμε συνηθίσει, εξ αιτίας της πανδημίας.

Και η ομάδα του ΑΡΗ δεν πέρασε λίγα. Είχε τα δικά της εμπόδια, για να φτάσει, στην έναρξη του πρωταθλήματος. Επιτυχία, ότι ο ΑΡΗΣ κατεβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, τα ξεπέρασε και εφόσον οι διοικούντες, προσέξουν, δεν θα την ενοχλήσουν.

Ο Σάββας Καμπερίδης, έχει προσηλωθεί, αποκλειστικά, τον τελευταίο μήνα, στην δημιουργία της νέας ομάδας, η οποία θα φέρει την υπογραφή του. Το Σάββατο (24/10) το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Αγρινίου θα την δούμε και θα την αξιολογήσουμε. Σχεδόν, κανένας δεν μπορεί να έχει, σαφή εικόνα για τη νέα ομάδα. Λίγοι έως ελάχιστοι, ήταν οι τυχεροί που παρακολούθησαν τα φιλικά προετοιμασίας και είδαν την βελτίωση του ΑΡΗ, σε σύγκριση με τα όσα είχαμε δει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρόνιας, αυτό, με τον Ιωνικό στην Αθήνα.

Στο παιχνίδι με το νεοφώτιστο, Μεσολόγγι, περιμένω να δω πως θα αντιδράσει η «βαριά» ομάδα του ΑΡΗ και αργή στο παιχνίδι της, κόντρα σε μια ομάδα που θα τρέξει. Και άναρχα και με πολλά λάθη, η ομάδα του Καλαμπάκου θα τρέχει, γιατί, μόνο έτσι μπορεί να κερδίσει. Σχεδόν, όλοι οι αντίπαλοι, θα επιδιώξουν με την ταχύτητα να «κτυπήσουν» τον ΑΡΗ. Στο διάστημα που δούλεψε η ομάδα, κατάφερε να βρει λύση, στο μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα, που θα αντιμετωπίσει;

«Για να δούμε, τι θα δούμε και σε…. αυτό».

ΥΓ. Αν και δεν θα έπρεπε, παραμονές αγώνα να ξανασυζητάω το θέμα του ρόστερ, ωστόσο με «τρώει» μέσα μου καθώς δεν μπορώ να το καταλάβω. Από τους 17 παίκτες που έχει η ομάδα, οι τρεις δεν θα πατήσουν παρκέ και το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Αλλά είναι άδικο για τους δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους, Σιδηροηλία και Νετζήπογλου, να μένουν έκτος αποστολής. Εάν, από κάποιους αθλητές έχεις να περιμένεις κάτι, είναι, από αυτούς τους δύο. 

Αναγκαστικά, ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να δίνει, τουλάχιστον, ένα φιλικό παιχνίδι, ανά δύο εβδομάδες για να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους 17 παίκτες. Σημαντικό, για να διατηρεί και τους βασικούς σε αγωνιστικό ρυθμό. Γιατί όσο βασικοί και εαν είναι, θα τους «ψαλιδίζει» τα λεπτά για να «χωρέσει» τους περισσότερους. Άλλη λύση δεν… φαίνεται. 

ΥΓ 02. Είναι πολλά τα χρέη και δύσκολα θα τα «κουμαντάρει» η νυν διοίκηση, χωρίς την στήριξη του κόσμου. Χρειάζεται, οικονομική υποστήριξη, απο όλους μας. Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι μια μικρή, αλλά πολύ σημαντική βοήθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top