Γιάννης: «Με ενοχλεί το γόνατο μου, πρέπει να κάνω πράγματα για να μπορώ να παίζω»

Δηλώσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο δεξί του γόνατο έκανε ο Έλληνας Super Star.

Στη δράση επέστρεψε σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έπειτα από έξι παιχνίδια που είχε μείνει εκτός.

Ο σταρ των Μπακς μίλησε για τις προσαρμογές που αναγκάστηκε να κάνει λόγω του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να παίζει: «Είναι δύσκολο, απαιτεί πολλά. Με ενοχλεί πριν το ματς, είναι περίεργο. Πρέπει να κάνω κάποια πράγματα για το γόνατό μου, είναι έξτρα πράγματα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Εδώ και δύο χρόνια σχεδόν προετοιμάζω κάποια πράγματα για το δεξί γόνατό μου. Τώρα πρέπει να το κάνω και για το αριστερό. Πρέπει να το κάνω για να μπορώ να παίζω».

Όσο για το πόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του στο υπόλοιπο της σεζόν ανέφερε: «Δεν το ξέρω. Ο πόνος έρχεται και φεύγει. Αν το προσέξεις, θα φύγει, αν όχι θα είναι εκεί. Παίζω όλη τη σεζόν προσέχοντας το δεξί γόνατό μου. Θα το κάνω ξανά, είναι μία διαδικασία. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζω, απλώς να κάνω τη δουλειά μου».

Όσο για το διάστημα της απουσίας του, σχολίασε: «Έμεινα εκτός για 6 ματς. Πρέπει να βρω ξανά τον ρυθμό μου, να συνηθίσω ξανά. Η ανάσα μου είναι κομμένη μετά από τέτοια απουσία, όσο γυμνασμένος και αν είσαι. Είναι η πρώτη φορά που το δέχτηκα καλά, γιατί πονούσα. Αν πρέπει να καθίσω έξω, τότε θα καθίσω. Μετά από 2-3 ματς άρχισα να εκνευρίζομαι. Και τότε ήρθε το ματς στη Μινεσότα, ήμουν έτοιμος να παίξω. Αλλά έπρεπε να ακούσω την ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top