Γιαννούλης: Το ζήτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ έχει το βάθος έναντι του ΠΑΟ

Ο πρώην σέντερ τόσο των «πράσινων» (2001-02), όσο και των «ασπρόμαυρων» (1994-2001) μίλησε για τη σπουδαία αναμέτρηση, η οποία έχει τον χαρακτήρα του «αγώνα της εβδομάδας» από τη διοργανώτρια αρχή.

«Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, παρότι οι παίκτες και ο προπονητής του εξακολουθούν να αναζητούν την «χημεία» της ομάδας. Θεωρώ ότι έχει περιθώρια βελτίωσης, καθώς είναι πλήρης ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες με εξαίρεση την ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα Carna, παίζει καλά και δείχνει να έχει βρει τα… πατήματα του», σημείωσε αρχικά ο νυν παίκτης του Αργοναύτη Καλαμαριάς (Β’ Εθνική), για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ασφαλώς ο αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες με τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Κώστα Βασιλειάδη να ξεχωρίζουν. Σαφώς και θα θέλουν να αποδείξουν στο ΟΑΚΑ ότι παραμένουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Το ζήτημα είναι κατά πόσο ο ΠΑΟΚ έχει το “βάθος” να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό, που σίγουρα θα προσπαθήσει να περιορίσει την δράση των Σχορτσανίτη, Βασιλειάδη με νταμπλ τιμ και παγίδες. Εκτιμώ, επίσης, ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι αυτό για την συνέχεια. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα προσπαθήσει αρχικά να το «χτυπήσει» και εάν δεν μπορέσει να μείνει στην διεκδίκηση της νίκης να το χρησιμοποιήσει για την δική του συνέχεια”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top