Γιατί έπαψε ΑΡΗ… να θυμίζει!

Μετά την αναγκαστική διακοπή, τον Φεβρουάριο, η ομάδα έχει χάσει τον ρυθμό της. Δεν θυμίζει τις καλές και αξιοπρεπείς εμφανίσεις που έκανε, ασχέτως δυναμικότητας αντιπάλου, πριν την διακοπή. Μερικοί παίκτες, δείχνουν να έχουν «βγει από τα νέα τους» και σα να βιάζονται, να τελειώσουν οι υποχρεώσεις τους. Το θεωρώ «μη σωστό» να κάνουμε, τώρα, που τρέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ανάλυση, τι δεν πάει καλά στην ομάδα, στα τελευταία παιχνίδια. Το αφήνουμε για αργότερα, όταν θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και θα κλείσει τον κύκλο της η φετινή ομάδα.

Ευθύνη του προπονητή, Γιάννη Καστρίτη, να τους προσγειώσει, καθώς έχουν άλλους πέντε αγώνες και έναν μήνα υποχρεώσεων. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να υποδεχθούν, Προμηθέα Πάτρας, Κύμη και Ρέθυμνο, ενώ θα ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει Χολαργό και Ήφαιστο Λήμνου. υπάρχου αρκετοί αγώνες, για να διορθώσουν την εικόνα που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια.

«Αρχής γενομένης» από το παιχνίδι του Σάββατου (06/04 στις 15.45). ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας και σε ένα ακόμα παιχνίδι χρειάζεται την στήριξη του κόσμου. Γιατί χωρίς κόσμο, αυτή η ομάδα, δεν μπορεί…. Το είδαμε στο ξεκίνημα της περιόδου, που το γήπεδο δεν ήταν τόσο γεμάτο όσο χρειαζόταν.

Και όταν, με το καλό, ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, περιμένουμε από τον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Γουλιέλμο, να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Να απαλλάξει την ομάδα από την απαγόρευση μεταγραφών και να κτιστεί μια καλύτερη ομάδα, απο αυτήν που έχουμε τώρα, χωρίς απαραίτητα να αυξηθεί το μπατζετ. Εάν αναλύσουμε το φετινό ρόστερ, δεν είναι τόσο άσχημο, που να δικαιολογεί την πορεία της ομάδας. Έχει καλούς παίκτες οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βάσει δυνατοτήτων. Η προσθήκη ενός καλού πλέι μέικερ και άλλη μια, το πολύ δύο αλλαγές, ο ΑΡΗΣ θα γίνει πολύ δυνατός.

ΥΓ. Το θέμα του γηπέδου είναι πολύ σοβαρό, άσχετα εάν σε μας φαίνεται ότι ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ΑΣ ΑΡΗΣ δεν δείχνουν την πρέπουσα σοβαρότητα. Αφού έκαναν μελέτη αξιοποίησης του γηπέδου, που θα περάσει στα χέρια τους και είδαν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισης, καθώς και το λειτουργικό κόστος, το οποίο είναι πάρα πολύ υψηλό, τρέχουν να βάλουν τις υπόγραφες. Μαζί ή χώρια; Είναι κάτι που μας έχει μπερδέψει και πρέπει να μας απαντήσουν, σύντομα. Γιατί, κάνουν διαφορετικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού και φαίνεται σαν αγώνας δρόμου, ποιος θα βάλει πρώτος υπογραφή και όχι σαν συντονισμένη ενέργεια, για το καλό, του συλλόγου και της ομάδας μπάσκετ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top