Γιατί φεύγει ο Δίτσιος από την Καστοριά; Απαντήσεις…

Ωστόσο, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αντί για την Α1 ενδέχεται να οδεύσει προς το τοπικό πρωτάθλημα, και όλα αυτά μετά τις σκέψεις του ισχυρού άνδρα της, Ναούμ Δίτσιου, να αποσυρθεί από την προεδρία και την χρηματοδότηση της.

Αύριο (Πέμπτη, 4/7) κατά πάσα πιθανότητα θα παραθέσει συνέντευξη τύπου και θα εξηγεί τους λόγους και τις σκέψεις του, με το πιθανότερο σενάριο να αναφέρει πως η απόφαση του είναι οριστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketplus.gr οι λόγοι έχουν να κάνουν με διαφορά απόψεων και έλλειψη στήριξης – τουλάχιστον σε πρώτη φάση – από τους τοπικούς φορείς και “άρχοντες” της Καστοριάς και της Περιφέρειας. Παράδειγμα η πιθανή παρουσία της ομάδας στην Α1, όπου προφανώς θα χρειαστεί ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα και πρωτίστως στο γηπεδικό. Η ομάδα θα πρέπει να μετακομίσει στο νέο κλειστό της Λυκόβρυσης, στην Κοζάνη, ή το πολύ στο Άργος Ορεστικό (που είναι και η επιθυμία πολλών, λόγω απόστασης), όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν έργα, να βελτιωθούν οι υποδομές… Ακόμη θα πρέπει η ομάδα να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, να οργανωθεί, να πείσει παίκτες να ανεβούν Καστοριά, άρα να πληρώσει υπεραξίες, κάτι που δεν μπορεί να γίνει μόνο απ’ την τσέπη του κ.Δίτσιου και 2-3 ακόμη παραγόντων και χορηγών που με σθένος στήριξαν την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα η ομάδα να παίζει τελικό ανόδου και να είναι πρώτη επιλαχούσα για την Α1! 

Όλα αυτά είναι ένας μικρός μόνο λόγος για την διαφαινόμενη αποχώρηση του κ.Δίτσιου, αν και πολλοί λένε πως δύσκολα κάποιος αφήνει το δημιουργήμα του επειδή άλλοι του γυρίζουν την πλάτη. Θα φανεί… 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top