Γιατράς: «Είμαστε δυο τρελοί στον Προμηθέα και βάζουμε στόχους»

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση στους τελικούς της Μπάσκετ Λιγκ και το τι συμβαίνει στον οργανισμό Προμηθέα Πάτρας: «Είμαστε ακόμη σε υπερένταση. Από την αρχή είχαμε πει ότι τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι, αλλά φέτος προκριθήκαμε στον τελικό. Πέρυσι αποκλειστήκαμε από τον Ολυμπιακό στην «4αδα», φέτος αρπάξαμε την ευκαιρία από την απουσία του Ολυμπιακού, κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα την ΑΕΚ, αν και είχε πλεονέκτημα έδρας, και νομίζω δίκαια προκριθήκαμε στον τελικό, γιατί ήμασταν καλύτεροι στα περισσότερα ματς της σειράς. Για να κάνεις μεγάλες νίκες, όμως, πρέπει πρώτα να τις πιστέψεις. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Είμαστε τρελοί. Το δείχνουμε κόντρα σε ομάδες που είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις και πλέον αναγνωριζόμαστε πανελληνίως. Μην βλέπουμε μόνο την βιτρίνα, γιατί γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους. Και στις ακαδημίες, και παντού. Η ομάδα περιβάλλεται από αγάπη κι αυτό αποδεικνύεται στο γήπεδο. Ο Πρόεδρος είναι ακόμη πιο τρελός από εμένα. Είμαστε τρελοί, χωρίς να παίρνουμε χάπια όμως. Καμιά φορά τον τρελό τον μαζεύουνε βέβαια, αλλά αυτό που ζούμε δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη. Έχω ζήσει τον Προμηθέα από το τοπικό μέχρι τους τελικούς της Α1. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί όμως, βήμα-βήμα να γίνονται όλα».

Για την τελική σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να παίξουμε μπάσκετ. Ξέρουμε τι πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Αν έχουμε την ενέργεια που πρέπει και παίξουμε το παιχνίδι μας, τότε ποτέ δεν ξέρεις. Οι προπονητές φταίνε όταν χάνει μια ομάδα, ενώ δεν υπάρχουν όταν κερδίζει. Είναι μια δουλειά πολύ δύσκολη. Το να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα, είναι μια μεγάλη επιτυχία. Εγώ σέβομαι όσους με σέβονται, αλλά αν δεν με σέβεται κάποιος, αλλάζει η υπόθεση. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες προπονητές που έχουν κάνει σπουδαία αποτελέσματα. Ο Μπαρτζώκας, ο Πεδουλάκης, έχω κλέψει πράγματα από αυτούς και παίζει μεγάλο ρόλο η διαχείριση».

Για το ρόστερ του Προμηθέα: «Οι Έλληνες που έχουμε είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, έχουμε πέσει διάνα. Παιδιά που δεν τους είχαν σε πρώτο ρόλο σε άλλες ομάδες, εμείς τους κάναμε πρωταγωνιστές. Ευτυχώς δεν είναι τρελοί, γιατί αν μαζευτούμε εδώ κι άλλοι, μπλέξαμε».

Για την Θεσσαλονίκη και τις ομάδες της πόλης: «Η Θεσσαλονίκη είναι μπασκετούπολη. Γνώρισα τον κ. Δρακόπουλο, μου έδωσε συγχαρητήρια πρόσφατα. Ήταν ένας ευγενικός, ένας σοβαρός άνθρωπος, του έδωσα επίσης συγχαρητήρια για την άνοδο. Είναι τυχερός ο Ηρακλής που έχει έναν τέτοιο άνθρωπο. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση Πρωτοδικείου, ο Άρης τον κ. Γουλιέλμο, αλλά νομίζω όλα ξεκινάνε από τις διοικήσεις. Μέξας, Καστρίτης, Παπαθεοδώρου, είναι εξαιρετικοί προπονητές».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top