Γιατράς: «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο κόουτς των Αχαιών είπε:

«Να ευχηθώ πρώτα από όλα υγεία σε όλον τον κόσμο. Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και το δείξαμε. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παλέψαμε σε κάθε κατοχή, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα κι αν εξαιρέσεις ένα μικρό διάστημα, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν κυρίαρχοι και στην άμυνα και στην επίθεση και κερδίσαμε σχετικά εύκολα μια πολύ καλή ομάδα.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ηρακλή, έχει και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καλή επιτυχία. Εμείς περιμένουμε αύριο τον Έβανς, να είμαστε μαζεμένοι για να δουλέψουμε όπως πρέπει, να έχουμε υγεία, για να δουλέψουμε σε νορμάλ καταστάσεις και επίπεδα για επαγγελματική ομάδα.

Δυστυχώς η ομάδα φέτος σε μια πάρα δύσκολη χρονιά για όλους, έχει αλλάξει. Αλλιώς ξεκινήσαμε, άλλη ομάδα έκανε προετοιμασία, άλλη ομάδα είναι τώρα. Τον Έβανς τον έχουμε πάρει από τις 23 Δεκεμβρίου, όμως μας έτυχε και με αυτόν πρόβλημα, μας έτυχε και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα. Η ομάδα έχει δικαίωμα να πάρει άλλον έναν παίκτη.

Στον α΄ γύρο μπορούμε να έχουμε τον Έβανς, στις αρχές του β΄ γύρου μπορούμε να πάρουμε έναν ακόμη παίκτη. Αν η ομάδα προπονηθεί σωστά και έχει υγεία, καθώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό, σιγά-σιγά θα δείξει στο γήπεδο αυτό που θέλουμε και μας αρέσει. Για μεγάλα διαστήματα η ομάδα έχει αρχίσει και παίζει μπάσκετ. Στη Λάρισα μπορεί να μην πήραμε τη νίκη, όμως για 25΄ παίξαμε μπάσκετ.

Όταν θες να κερδίσεις ένα παιχνίδι στο οποίο έχεις ανάποδη ψυχολογία μετά την ήττα στη Λάρισα όπου παίξαμε καλά και μα στοίχισε το αποτέλεσμα, πρέπει να ξεκινήσεις από την άμυνα. Το 61 στην άμυνα κόντρα σε μια επιθετική και έμπειρη ομάδα όπως ο Ηρακλής έκρινε στο μεγαλύτερο βαθμό το αποτέλεσμα.

Ο Προμηθέας έχει δικαίωμα να πάρει παίκτη. Θα δούμε πως θα είναι η ομάδα και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την ενίσχυσή της. Ο Προμηθέας έχει ως στόχο, και δεν το λέω αυτό με έπαρση, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι στόχος, μπορεί να μην κάνουμε τίποτα, αλλά αυτός είναι στόχος, γι’ αυτόν δουλεύουμε, γι’ αυτόν σκάμε και γι’ αυτόν στενοχωριόμαστε. Κι αν δεν κάνουμε, όμως, και κάτι και στενοχωρήσουμε κάποιους Προμηθείς που βγαίνουν με ψεύτικα προφίλ και μιλάνε, δεν θα πέσει και το κράτος έξω.

Στο πρωτάθλημα φέτος όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους άλλους. Και δεν μιλάω μόνο για το μπάτζετ, αλλά και για τους παίκτες που έχει η ομάδα, όπως καλές ομάδες έχουν και η ΑΕΚ και το Περιστέρι.

Κοιτάξτε και το μπάσκετ που παίζουν το Λαύριο, ο Κολοσσός, όλες οι ομάδες, ο Ηρακλής, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αν δεν παίξεις θα χάσεις. Όμως λόγω ειδικών συνθηκών, λόγω κορωνοϊού και επειδή δεν υπάρχουν έδρες όλοι έχουν ελπίδα στο όνειρο, γιατί να μην έχω κι εγώ;».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top