Γιατράς: «Το ίδιο θα έκανα στη θέση του Παπαθεοδώρου»

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, τα έδωσε όλα στο γήπεδο. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε για δεύτερη χρονιά στους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, νομίζω ότι δεν το έχει ξανακάνει επαρχιακή ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά τα καταφέραμε. Θα πρέπει όμως να βρεθεί μία λύση στο ελληνικό μπάσκετ, αντί να μαζέψουμε τον κόσμο, τον απομακρύνουμε», είπε.

Για την απουσία των νεαρών παικτών από το ρόστερ: «Πέρσι παίξαμε με προβλήματα και τώρα η ομάδα είναι πλήρης. Τα νέα παιδιά μας κάνουν προπονήσεις μαζί μας και τα υπολογίζουμε. Θέλουμε κάποια από αυτά να προχωρήσουν. Φτιάξαμε φέτος γεμάτο ρόστερ, είμαστε υγιείς και έτσι κατέβασα την καλύτερη ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα λειτουργούσε ο ίδιος, αν ήταν στη θέση του Ηλία Παπαθεοδώρου, απάντησε: «Δεν ξέρω τις συνθήκες. Άλλο να ζεις από μέσα. Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός προπονητής και έδειξε σεβασμό στην ομάδα και τον κόσμο. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγεις από μία ομάδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top