Γκάρετ: “Έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα” (pics)

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο νέος Αμερικανός ψηλός του Ημίθεου, Μπράντον Γκάρετ, προπονήθηκε με την ομάδα και πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις ως αγωνιστικό στέλεχος των “κυανολεύκων”. 

Ο Garrett είναι έτοιμος αγωνιστικά, καθώς μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων, ανά την Ευρώπη, για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, έπαιζε στην Egis Kormend, με την οποία είχε εννιά συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 31χρονος center επεσήμανε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι ωραία που βρίσκομαι και πάλι στο γήπεδο και προπονούμαι. Βρίσκομαι σε μια άλλη χώρα και είμαι μέλος μιας καινούργιας ομάδας. Θέλω να προσαρμοστώ γρήγορα στο νέο περιβάλλον, να αποκτήσω ρυθμό και να βρούμε όλοι μαζί χημεία. Είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι, που θα βρεθώ στο παρκέ, με τη νέα μου ομάδα”.

Ο Αμερικανός παίκτης θεωρεί πως η έλευση του στον ΗΡΑΚΛΗ και την Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

“Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ να αγωνιστώ, σε αυτό το επίπεδο και να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως παίκτης, σ’ ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top