Γκιουζέλης: «Μεγάλη πρόκληση να κάνουμε άλλη μία επιτυχημένη σεζόν»

Ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ Midea και δείχνει ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μιλώντας στο arisbc.gr, ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ δεν κρύβει τη χαρά του για την έλευσή του στην ομάδα και στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πλέον αποτελώ κι εγώ μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρόταση του κόουτς Καστρίτη, ο οποίος είναι ένα άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του», τονίζει.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ΑΡΗΣ Midea και Γιώργος Γκιουζέλης ήρθαν σε επαφή και φέτος ήταν η… φαρμακερή. «Ο κόουτς με έχει προσεγγίσει κι άλλες φορές και έφτασε πλέον η ώρα να έρθω στον ΑΡΗ Midea για να συνεργαστούμε», καταθέτει ο Έλληνας άσος.

Η ομάδα προέρχεται από μία επιτυχημένη σεζόν και ο Γιώργος Γκιουζέλης θεωρεί πρόκληση να κάνει μία πολύ καλή πορεία και τη χρονιά που έρχεται.

«Είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση να κάνουμε μία αντίστοιχα καλή πορεία, όπως έκανε η ομάδα πέρυσι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Η πλειοψηφία των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων του ΑΡΗ Midea αφορά σε Έλληνες παίκτες.

«Ο ΑΡΗΣ Midea είναι μία ομάδα η οποία στηρίζεται πολύ στο ελληνικό στοιχείο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι γηγενείς παίκτες, εκτός από την εμπειρία, βοηθούν τους ξένους να προσαρμοστούν πιο γρήγορα, να υπάρχουν «καλά αποδυτήρια», να είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και να υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Γκιουζέλης στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΡΗ Midea. «Χαίρομαι που βλέπω όλο αυτόν τον ενθουσιασμό που υπάρχει για την ομάδα. Δε χρειάζεται να πω εγώ κάτι για το γεμάτο «Nick Galis Hall». Θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι πάντα μαζί μας, και στις καλές και στις κακές στιγμές. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top