Γουλιέλμος: «Προφανώς βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο»

Με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης δήλωσε: 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επίμαχη φάση του ντέρμπι στο τέλος και την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική αν υπάρχει φάουλ ή όχι. Έγινε φάουλ σε τρία σημεία. Από εκεί και πέρα, είναι αδιάφορο τι νομίζει ο καθένας. Σημασία έχει το τι νομίζουν οι διαιτητές. Κάθε ανακοίνωση ενός αθλητικού οργανισμού είναι σεβαστή, η δική μου άποψη όμως είναι ότι προφανώς βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο και λένε αυτά τα πράγματα. Ήταν μια πανεύκολη φάση. Υπήρχαν και άλλες τέτοιες πανεύκολες φάσεις στο ματς και τα σφυρίγματα ήταν ανάποδα. Το σημαντικό είναι ότι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου το ελληνικό μπάσκετ ξαναέδειξε το ωραίο του πρόσωπο. Και το Παλέ, όπως πάντα, έδειξε την ομορφιά του μπάσκετ. Είχαμε μια γιορτή. Μαζεύτηκαν πέντε χιλιάδες κόσμος να γιορτάσουν το μπάσκετ. Είχαμε έναν έντονο αγώνα ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους της Θεσσαλονίκης. Φτάσαμε στην παράταση και δεν έγινε το παραμικρό. Δεν είχαμε αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Υποδεχθήκαμε με αγάπη τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ και όλοι μας πρέπει να μείνουμε σε αυτό».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος με δεδομένο ότι έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής: «Δεν υπάρχει το αν αισθάνομαι δικαιωμένος ή όχι. Υπάρχει το καλό της ομάδας και του μπάσκετ. Ο Άρης δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του αλλά το σύνολο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Είναι κάτι το διαφορετικό από τις άλλες ομάδες. Χαίρομαι που ο Άρης και το μπάσκετ πήγαν ένα βήμα μπροστά».

Για την πιο δύσκολη στιγμή του το διάστημα που εκφράστηκε κριτική εναντίον του: «Το καλό με εμένα είναι ότι δεν παρακολουθώ τα μέσα ενημέρωσης και έτσι δεν έχω μεγάλη επαφή με την κριτική που γίνεται. Η δουλειά μου στην ομάδα είναι άλλη. Να κάνω το καλό και να την πάω ένα βήμα μπροστά. Όταν κανείς ξέρει ότι κάνει το σωστό δεν έχει αμφιβολίες μέσα του. Ήξερα από την πρώτη μέρα ότι μπαίνω για το καλό της ομάδας και του μπάσκετ. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο του μπάσκετ ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό και το αύριο του μπάσκετ».

Για τα εισιτήρια διαρκείας και το μήνυμα προς τον κόσμο: «Περιμένουμε να έρθουν οι Αρειανοί. Η επιθυμία και η ανάγκη της ομάδας είναι το Παλέ να γεμίσει με διαρκείας. Από την πλευρά μου, αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι πως τώρα ξεκινάμε. Αυτό που είδαν είναι μόνο η αρχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top