Η αγωνία για την «επόμενη μέρα», το οικονομικό άνοιγμα και ο Ιβάν Σαββίδης

Η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο περιστράφηκε γύρω από την «επόμενη μέρα» της ομάδας, όπως και στο οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει στην ΚΑΕ. Άπαντες περιμένουν την οικονομική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και ειπώθηκε ότι πιθανό να γίνει μία συνάντησή του μόλις έρθει στην Ελλάδα, πιθανώς και στο τέλος της εβδομάδας. Όλος ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ποντάρει στην οικονομική ενίσχυση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ και στη συνέλευση εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια να παραμείνει ζωντανή η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ προσδοκούν μία βοήθεια της τάξης των 1.3 – 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε αφενός να διευθετηθούν οι φετινές υποχρεώσεις που ανέρχονται στις 600.000 και αφετέρου να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της σε Basket League και Ευρώπη.

Συζήτηση φυσικά έγινε και για τις οφειλές. Μέχρι τον Ιούνιο του 2018 το χρέος της ΚΑΕ ανερχόταν στα 2.7 εκατομμύρια ευρώ και μαζί με το φετινό έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια. Υπάρχει και το 1.5 εκατομμύριο που έχει δώσει με τη μορφή δανεισμού ο Ιβάν Σαββίδης, το οποίο όμως στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι δε θα διεκδικήσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Στη διαδικασία βρέθηκε το 75.5% των μετόχων της εταιρίας. Το «παρών» στη συνέλευση έδωσαν οι πρώην πρόεδροι, Μπάνε Πρέλεβιτς και Μιλτιάδης Κανώτας, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ,  ο προσωρινός πρόεδρος της ΚΑΕ, Άρης Καρακούσης, τα μέλη του δ.σ., Χρήστος Καραμπέρης και Πόλυς Κατσιώτας, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ, Τέλης Ζουρνατσίδης. Έδωσαν το «παρών» και δύο εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων, οι οποίοι συζήτησαν και ενημερώθηκαν από τους μετόχους για τις εξελίξεις και την «επόμενη μέρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top