Η αναφορά των Ρουμάνων στον ΠΑΟΚ (PICS)

Η Κλουζ δίνει μεγάλη σημασία στο τουρνουά της Πάτρας κάτι που φαίνεται και από τις αναφορές στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρουμανικής ομάδας.

 

Παρουσιάζεται ένα μίνι αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ γα την ίδρυση του, την πρώτη του παρουσία το 1960 στην μεγάλη κατηγορία και στην συνεχή πορεία του από τότε. Ακόμα γίνεται αναφορά σε παίκτες του παρελθόντος και σημειώνονται τα ονόματα των Φασούλα, Σταυρόπουλου, Στογιάκοβιτς, Κόρφα, Σάβιτς, Νεστέρβοτς (!), Μπέρι και Πρέλεβιτς, για τον οποίο τονίζεται ότι είναι ο πρόεδρος του κλαμπ.

Επίσης η Ρουμανική ομάδα έκανε αναφορά στους τίτλους του ΠΑΟΚ, στην συμμετοχή του στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα το 1993, καθώς και στις δύο κόντρες του 2007 ανάμεσα σε Δικέφαλο και Κλουζ με ειδική αναφορά στον Ταμπ Μπάλντγουιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα της Κλουζ υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και 2-3 με τους παίκτες της Κλουζ δίπλα σε λιγοστούς φίλους της ομάδας με την Ρουμανική σημαία. Και ειδικά στην πρόξενο της Ρουμανίας στην Πάτρα Μαριάνα Κρατσιούν. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top