Η απάντηση της ΕΚΑΣΘ στην επιστολή των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση της ΕΚΑΣΘ στη χθεσινή επιστολή των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων (διαβάστε την όλη ΕΔΩ) σχετικά με “κρυφές” προπονήσεις ομάδων αλλά και για τις ενέργειες της για την επανέναρξη των αγώνων…

 

Αναλυτικά αναφέρει:

Με αφορμή δημοσίευση επιστολής σε διάφορα site και μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί η Ένωση αδιάφορη και απρόθυμη να προασπίσει τα συμφέροντα των σωματείων της, κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:

1) Θα ζητούσαμε να σταματήσει η διαστρέβλωση γεγονότων και απόψεων με μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και εκμετάλλευσης της αθλητικής απραξίας των σωματείων εδώ και μήνες λόγω του covid-19.

2) Η ΕΚΑΣΘ, το τελευταίο διάστημα, έχει στείλει επιστολές σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, Υφυπουργό Αθλητισμού, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και ΕΟΚ με προτάσεις στήριξης και βοήθειας, για την επανεκκίνηση του αθλητισμού, των σωματείων μελών της και όπως πάντα λειτουργεί με γνώμονα το καλό και το συμφέρον τους.

3) Σαφώς και είναι αναρμόδια να αναλάβει ρόλο «Ηρακλή Πουαρώ» και τιμωρού όπως της ζητήθηκε και όλα τα Σωματεία θα πρέπει να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια το Υγειονομικό πρωτόκολλο του Αθλητισμού και τις σχετικές αποφάσεις της πολιτείας και των αρμοδίων οργάνων.

4) Η ΕΚΑΣΘ θέλει οπωσδήποτε την επανεκκίνηση του αθλητισμού και σίγουρα είναι η τελευταία που θα ήθελε την παραμονή του στον «πάγο». Εξάλλου στο τελευταίο διαδικτυακό της Συμβούλιο συζητήθηκε η ετοιμότητά της και εκφράστηκε η επιθυμία όλων των μελών του προκειμένου να ολοκληρωθούν τα ηλικιακά πρωταθλήματά της, όπως έγινε και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλους τους φίλους της καλαθοσφαίρισης, παράγοντες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές και κριτές Καλή Ανάσταση και σύντομα να ανταμώσουμε υγιείς στα γήπεδα.”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top