Η απάντηση του Γιάννη Δημητριάδη προς πάσα κατεύθυνση…

Αυτή αναφέρει

“Κύριοι

Η θέση μου για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι η εξής:

1ον

Κύριε Γερμανέ, γνωρίζετε ότι σας σέβομαι. Θα συμφωνούσα μαζί σας ότι ήταν ατυχής η δήλωσή μου, μόνο που δεν ήταν δήλωση. Ήταν μία off the record κουβέντα με έναν συνάδελφο προπονητή όπως κάνουμε όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ και δεν προοριζόταν για να βγει on air. Επειδή όμως βγήκε, υπερασπίζομαι την άποψή μου και θεωρώ ότι η πορεία μου στο χώρο μου επιτρέπει να έχω γνώμη και άποψη.

2ον

Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι πρόσβαλα κανέναν. Η πορεία και η θέση της ομάδας σας θεωρώ ξεκάθαρα ότι είναι δίκαιη και προφανώς σύμφωνα με το ρόστερ και το μπάτζετ σας άκρως επιτυχημένη κι αξίζουν εύσημα στη διοίκηση και στο προπονητικό τιμ διότι κατά γενική ομολογία ξεπεράσατε ομάδες με περισσότερο ταλέντο, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου, όπως δημόσια έχω δηλώσει. Το αν μου αρέσει ή όχι το μπάσκετ που παίζει η ομάδα σας δε σημαίνει ότι δε σας παραδέχομαι. Κι άλλες ομάδες δε μου αρέσουν που εν τέλει παίρνουν πρωταθλήματα… Σε καμία περίπτωση δεν αποδέχομαι ότι υποτίμησα κανέναν, νομίζω ότι κι ο κοινός νους το καταλαβαίνει αυτό. Και είναι στάση ζωής για μένα. Εάν αυτό δεν σας καλύπτει και θίγεστε είναι δικαίωμά σας να το κάνετε. Εκτιμώ όμως ότι δε θα έπρεπε.

3ον

Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι οι νίκες σας έγιναν με πλάγιους τρόπους όπως εμφανέστατα υπονοεί ο κ. Τσιαμάκης -τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά- για τις νίκες της δικής μου ομάδας τις οποίες θεωρώ απολύτως δίκαιες και παλικαρίσιες. Άλλωστε κανένας δεν τις αμφισβήτησε, εκτός από τις διαμαρτυρίες σας στο μεταξύ μας παιχνίδι… Αν ξέρει κάτι να βγει και να το πει ξεκάθαρα. Εγώ ως προπονητής μιλάω με τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο όπως έκανα πάντα.

4ον

Είμαι βέβαιος ότι δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο πρέπει να απολογηθώ. Πολύ κακό για το τίποτα… Νιώθω όμως την ανάγκη να κάνω αυτήν τη δήλωση για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους κι όπως πραγματικά πιστεύω επειδή δε θέλω να αδικώ κανέναν. Δεν πρέπει να εκληφθεί σε καμία περίπτωση ως δήλωση δουλοπρέπειας ή δημοσίων σχέσεων, άλλωστε δεν είμαι κι ο καλύτερος στον τομέα αυτό… Κι επειδή καλώς ή κακώς δεν είμαι άνθρωπος του facebook δε με ενδιαφέρει να εμπλακώ σε καμία κουτσομπολίστικη διένεξη με κανέναν. Δεν με επηρεάζει το διαδικτυακό (κι ανώνυμο…) bulling και δε διστάζω να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε όταν θεωρώ ότι έχω δίκιο. Δεν προτίθεμαι να ξανατοποθετηθώ για το θέμα αυτό.

5ον

Όσον αφορά την τοποθέτηση του προέδρου κ. Ρεπάσου μέσω social media, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ότι οι απόψεις είναι δικές μου. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου, αλλά σε ότι αφορά την ομάδα μου ότι έχω να πω δε θα το πω δημόσια. Τα εν οίκω μη εν δήμω… Μένω πάντα πιστός στις αρχές μου.

Υ.Γ. Επειδή το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Στρατωνίου ενδεχομένως να επηρεάσει την τελική κατάταξη και της ομάδας του Αγρινίου, να είστε σίγουροι ότι η ομάδα μου θα παίξει για τη νίκη, όπως θα γινόταν ούτως ή άλλως… Οι παίκτες μου όπως έχουν αποδείξει είναι σοβαροί επαγγελματίες. Για την αξιοπρέπειά της ομάδας και μόνον. Μακριά από το μπάσκετ όλα τα σενάρια και τα …φαντάσματα.

Δημητριάδης Γιάννης”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top