Η διευθέτηση των φετινών υποχρεώσεων και τα ban

Η σεζόν για τον Άρη δεν έχει τελειώσει, όμως έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της «επόμενης μέρας».

Χρονικά, δύο είναι οι προτεραιότητες της ΚΑΕ. Η εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής και η άρση των ban. Για το πρώτο σκέλος, απαραίτητη είναι η εξόφληση ή ο διακανονισμός με τους παίκτες της φετινής σεζόν. Σ’ αυτό το πλαίσιο, έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές της διοίκησης με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους παίκτες που είναι τυπικά ή ουσιαστικά παρελθόν, όπως ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο Κουίντον ΝτεΚόζι και ο Τζαμάλ Σούλερ.

Στόχος είναι να κλείσει άμεσα το θέμα και να υπάρξουν οι σχετικές υπογραφές από όλους, ώστε ο Άρης να τις βάλει στο φάκελο για την αδειοδότητη, η οποία φέτος έχει όριο μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι επαφές με τους πιστωτές για τα ban. Οι συζητήσεις με τους Κάιλ Ουίβερ και Ουίλ Κάμινγκς αφορούν σε εξόφληση, ενώ για τους υπόλοιπους πέντε (Μάικλ Τζένκινς, Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς, Ντέβιν Μαρμπλ, Βασίλης Καββαδάς, Βίκτορ Σανικίτζε) το πιο πιθανό είναι να γίνει διακανονισμός, με την καταβολή κάποιων δόσεων “μπροστά”, ώστε οι πιστωτές να υπογράσψουν τα σχετικά χαρτιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top