Η ενημέρωση του Άρη για τα εισιτήρια του τελικού

Οι «κίτρινοι» -όπως είναι λογικό- θα δώσουν σειρά προτεραιότητας στους κατόχους διαρκείας ενώ στην ανακοίνωση εκφράζουν την θλίψη τους για το γεγονός ότι η ΚΑΕ δεν μπορεί να υλοποιήσει την τεράστια επιθυμία του κόσμου, μιας και τα εισιτήρια είναι μόλις 1.100.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (18/02, 17.00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι  διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του «Nick Galis Hall».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top