Η ΤΑΠΑ:

Η νέα ΕΚΠΟΜΠΗ είναι ΕΔΩ! Συντονιστείτε στο κανάλι μας στο YOUTUBE! 

Η Ένωση παικτών EuroLeague ερευνά την Μπαρτσελόνα επειδή παράτησε τον Ερτέλ

 Το θέμα του Τομά Ερτέλ έχει πάρει – και απολύτως λογικά – τεράστιες διαστάσεις έπειτα την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην τον αφήσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη για την Βαρκελωνη. Και όπως φαίνεται αυτό είναι ένα θέμα που δεν αφήνει αδιάφορη την ELPA.

Η Ένωση Παικτών της EuroLeague ξεκίνησε ήδη έρευνα για το ζήτημα, το οποίο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις – σε βαθμό που πήραν θέση ακόμα και οι Μάικ Τζέιμς και Κέβιν Σεραφέν– αφού πλέον τίθεται νομικό ζήτημα μετά την απόφαση των Καταλανών, η οποία ήταν προϊόν της αποκάλυψης ότι ο Ερτέλ μιλούσε με την Ρεάλ και όχι με την Φενέρμπαχτσεόταν έμαθε ότι βρισκόταν εκτός πλάνων του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο θέμα είναι δεδομένο πλέον ότι θα οδηγήσει σε κάποιου είδους αντίδραση, αφού όλο το σκηνικό είναι πρωτόγνωρο.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ