Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τις… διώξεις στον Γιαννακόπουλο!

Συνεχίζεται η κόντρα του Τζόρντι Μπερτομέου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (26/10), ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού για τις αναρτήσεις που είχε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Πρόκειται για αναρτήσεις που αφορούσαν στον Τζόρντι Μπερτομέου και το μέλλον του στην Ευρωλίγκα (σ.σ όπως είχατε διαβάσει στο 10.gr ο Ισπανός στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από το πόστο του CEO μετά από απόφαση των ομάδων).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παράλληλα «τρέχει» πειθαρχική έρευνα για τον Παναθηναϊκό, καθώς παρότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει απεμπλακεί από την ομάδα, μετά από απόφαση του ίδιου, συνεχίζει να έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικού πακέτο της ΚΑΕ, ενώ διεξάγεται έρευνα επίσης για τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανήμερα της εορτής του Δημήτρη Γιαννακόπουλο άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη για το αφεντικό του Τριφυλλιού, με την κίνησή του να προκαλεί μεγάλη έκπληξη στα στελέχη της «πράσινης» ΚΑΕ και στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top