Η οδηγία του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ που «παγώνει» τα σχέδια των διοργανώσεων

Ωστόσο, η πρόσφατη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ενδεχομένως να διαφοροποιήσει την σκέψη των δεύτερων, καθώς ο Μάικ Πομπέο έκρουσε το τελευταίο… καμπανάκι στους Αμερικανούς πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό και θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

«Όσοι επιθυμούν να επιτρέψουν στις ΗΠΑ, καλούνται να το κάνουν το συντομότερο δυνατό. Δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα συνεχιστούν οι πτήσεις για το κοινό», ήταν τα λόγια του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, κυρίως στην Ισπανία, υπάρχουν αρκετοί Αμερικανοί παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους και ενδεχομένως να πιέσουν τις ομάδες τους να τους αφήσουν. Αντίθετα, από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκονται ήδη στις ΗΠΑ, έχοντας λάβει την σχετική άδεια.

Στο μεταξύ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία άρσης του συγκεκριμένου μέτρου από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, οπότε παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορούν οι παίκτες να επιστρέψουν στην Ευρώπη, ώστε να ενσωματωθούν στις ομάδες τους και να συμμετέχουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, εφόσον συνεχιστούν οι διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουν.

Για παράδειγμα, η Ευρωλίγκα ή η ισπανική λίγκα μέχρι στιγμής προσπαθούν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, ώστε να συνεχιστεί η φετινή σεζόν, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι…

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top