Η πρώτη προπόνηση του Ρίβερς στον ΠΑΟΚ – Ποιο νούμερο διάλεξε και τι δήλωσε – VIDEO

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο PAOK Sports Arena στις αρχές Οκτωβρίου, όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Nymburk με τον ΠΑΟΚ mateco. Σήμερα επέστρεψε, αυτή την φορά φορώντας ασπρόμαυρα και κάνοντας την πρώτη του περιήγηση, αλλά και προπόνηση στο γήπεδο ως παίκτης του ΠΑΟΚ mateco.

Ο Demetre Rivers, επέλεξε τον αριθμό «1» και για το διάστημα που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ mateco και το απόγευμα, είχε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα. Συναντήθηκε με τον κόουτς Λυκογιάννη και έκανε την πρώτη του προπόνηση, ξεκινώντας έτσι τα ταχύρυθμα μαθήματα προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον».

«Νέο ταξίδι νέα ομάδα, δεν μπορώ να περιμένω να μπω στην ομάδα και να τους γνωρίσω όλους, να βρούμε χημεία και να κάνω ότι μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει.

Θυμάμαι ήταν πολύ ανταγωνιστικά από την αρχή ως το τέλος και τα δύο παιχνίδι πήγαν στα τελευταία δευτερόλεπτα, και εδώ μέσα θυμάμαι με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ακόμη και μέσα στην Νίμπουργκ με κόψιμο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή, δεν μου είχε ξανασυμβεί στην καριέρα μου ως τώρα. Είναι μια προσαρμογή, η Πράγα είναι πολύ ωραία αλλά κρύωνα, εδώ βλέπω είναι πιο ζεστά.

Σίγουρα είναι διαφορετική αίσθηση και ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει η νέα χρονιά. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος, ήρθα εδώ γνωρίζοντας αυτά τα πράγματα και είμαι έτοιμος με κάθε δυνατό τρόπο για τα παιχνίδια που έρχονται. Δεν μπορώ να περιμένω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο. Δουλεύω σκληρά και θα κάνω τα πάντα σε κάθε αγώνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top