Η σύνθεση του ιατρικού τιμ του Ηρακλή

Πιο αναλυτικά: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στα πλαίσια της στελέχωσης της ομάδας για τη νέα χρονιά, μετά από προσωπικές επαφές του προέδρου της κου Θόδωρου Δρακόπουλου  και του αντιπροέδρου κου Διονύση Κοντοτάσιου ανακοινώνει το νέο ιατρικό τιμ.

Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας θα παραμείνει, μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία ο κος Στέφας Ελευθέριος. Κατέχει την ειδικότητα του φυσιάτρου- ιατρού αποκατάστασης και αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ηρακλή καθώς είναι μέλος του ΝΓΣ και του Ομίλου 1899. Εργάζεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία και είναι επιστημονικός συνεργάτης της νευροχειρουργικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ  καθώς συμμετέχει στη διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Ιατρικής σχολής του ΑΠΘ.  Διετέλεσε ιατρός στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και έχει προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες του σε αρκετά από τα τμήματα του συλλόγου μας.

Ακόμα, δυο καταξιωμένοι ορθοπεδικοί ο Πέτρος Γιαννακοβίτης και ο Κωνσταντίνος Μαναβής έρχονται να προστεθούν στην ιατρική ομάδα για να υπηρετήσουν τον σύλλογο που αγαπάνε. Ο κος Γιαννακοβίτης έχει διατελέσει για πολλά έτη γιατρός της ομάδας στο παρελθόν και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλούς αθλητές του συλλόγου μας. Ο κος Μαναβής επί σειρά ετών βρίσκεται στο τιμόνι των Εθνικών ομάδων της χειροσφαίρισης και είναι γνωστός για την προσφορά του στον σύλλογο καθώς είναι μέλος του ΝΓΣ και του Ομίλου 1899.

Τέλος, την ομάδα θα ενισχύσει ο εξειδικευμένος στην αθλητική καρδιολογία και εργοσπιρομετρία, καρδιολόγος Βασίλειος Κουτσιμάνης. Ο κος Κουτσιμάνης, επί σειρά ετών αθλητής της ποδηλασίας, θα παρακολουθεί τους αθλητές της ομάδας προαγωνιστικά, αλλά και στην πορεία της χρονιάς έτσι ώστε να λαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των αθλητών.

Με την κατάρτιση αυτού του πολύπειρου ιατρικού τιμ η ΚΑΕ Ηρακλής θέλει να δώσει τις κατάλληλες συνθήκες στους αθλητές της ομάδας αλλά και στο προπονητικό επιτελείο έτσι ώστε να δουλέψουν απρόσκοπτα τη νέα αγωνιστική χρονιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top