Ιωνικός: «Καθάρισε» με την ΕΕΑ, «σφραγίδα» στην παραμονή

Στο αρχείο λόγω έλλειψη στοιχείων πέρασε μια υπόθεση που προβλημάτιζε τον Ιωνικό ο οποίος πλέον μπορεί να… ξαναπανηγυρίσει την παραμονή του, αυτή τη φορά και με δικαστική σφραγίδα.

Η ΕΕΑ είχε καλέσει για εξηγήσεις περί καταγγελίας ότι είχε αναληφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και δοθεί χωρίς παραστατικά στον Βαγγέλη Τσάπα, τον άνθρωπο που στήριζε χορηγικά τον Ιωνικό μέχρι και τις αρχές της φετινής σεζόν, χωρίς να έχει κάποια επίσημη θέση στη διοίκηση. Τελικά τα στοιχεία δεν απέδειξαν κάτι τέτοιο, ότι αναλήφθηκαν δηλαδή χρήματα και η υπόθεση έκλεισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(16.05.22 ώρα 14:10)
1. ΚΑΕ Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, Χριστίνα Σκέντζιου και Ευάγγελος Τσάπας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις, σχετικά με την ανάληψη του μετοχικού κεφαλαίου ποσού 215.800 ευρώ από την τότε Πρόεδρο και Δ/νουσα Σύμβουλο Χριστίνα Σκέντζιου, “χωρίς κανένα απολύτως παραστατικό” και την φερόμενη παράδοσή του στον Ευάγγελο Τσάπα, ο οποίος σύμφωνα με τον τηρούμενο φάκελο της ΚΑΕ δεν φέρεται να έχει την οποιαδήποτε διοικητική ή μετοχική σχέση.
   Δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία. Δεν προέκυψε παράβαση.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top