Ηρακλής: Συνεχίζει ο μεγάλος χορηγός

Τη χορηγό εταιρεία που θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας ανακοίνωσε ο Ηρακλής, μια εταιρεία που και την περσινή σεζόν στήριξε την προσπάθεια των «κυανόλευκων».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία KLIMALLCO, η οποία θα αποτελέσει τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν και θα προβληθεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Η KLIMALLCO είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες στο χώρο του κλιματισμού, με 30 χρόνια δυναμικής και ολοένα αναπτυσσόμενης παρουσίας, με εξαγωγές σε πολλές χώρες παγκοσμίως, άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και με πιστοποιημένα, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον, προϊόντα. Ανταποκρίνεται εδώ και χρόνια στις σύγχρονες προδιαγραφές των πιο απαιτητικών έργων, στο χώρο του κλιματισμού.

Η KLIMALLCO δίνει τα τελευταία χρόνια το παρόν στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και επεκτείνει σε τέσσερις ηπείρους την εξαγωγική της δραστηριότητα, καθιστώντας έτσι τα βιομηχανικά της προϊόντα ανταγωνιστικά, σε περισσότερες από 14 χώρες, όπου επικρατούν ακραίες κλιματικές συνθήκες.

Η σταθερά ανοδική πορεία, που τα τελευταία χρόνια καταγράφει η εταιρία, δίνει δύναμη στους ανθρώπους της, να συνεχίσουν τη ξεχωριστή αυτή διαδρομή, με μεράκι και αφοσίωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και η KLIMALLCO θα προχωρήσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στους δύσκολους καιρούς, που διάγει ο πλανήτης, με κοινούς στόχους και οράματα για επιτυχίες εντός κι εκτός γηπέδων.

Στόχος της συνεργασίας και των δύο πλευρών, αποτελούν τα εκατέρωθεν οφέλη, αλλά και το να κρατήσει αυτή για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Η ΚΑΕ Ηρακλής προτείνει στους φιλάθλους της ομάδας να εμπιστευθούν την KLIMALLCO και να προτιμήσουν τα εξαιρετικά προϊόντα της, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη, που δείχνει η εταιρεία στην ομάδα, ανανεώνοντας τη συνεργασία μαζί της για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top