ΗΡΑΚΛΗΣ: Χτίζεται με Ζάρα, Σαλούστρο, Κουζέλογλου, Χριστοδούλου, Φίνκε

Ο Ηρακλής προχωρά σε κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ του, καθώς έμεινε μόνο με τους νεαρούς Φίλλιο, Πετανίδη, με κύριους στόχους τους Θοδωρή Ζάρα, Χρήστο Σαλούστρο, Γιάννη Κουζέλογλου, Ανδρέα Χριστοδόυλου και τον Αμερικανό Μάικλ Φίνκε. 

Με όλους έχουν γίνει συζητήσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα Αθηναικών σάιτ και παλιότερες αναφορές του Basketplus.gr, και αναμένονται ανακοινώσεις.

Ο Ζάρας θέλει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη λόγω ενός ευχάριστου οικογενειακού θέματος, ο Σαλούστρος είναι στο στόχαστρο εδώ και πολύ καιρό, όπως έχουμε γράψει και πει στην εκπομπή “Μένουμε Μπάσκετ by Kornilios Palace” και είναι θετικός, οι Κουζέλογλου-Χριστοδούλου επίσης απασχολούν εδώ και καιρό, όπως επίσης έχουμε πει, ενώ ο Αμερικανός Φίνκε είναι παίκτης που έπαιξε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη Λέιντεν, και έχει καλό μακρινό σουτ, κάτι που θέλει ο Σκουρτόπουλος στον νέο Ηρακλή.

Από το Ιβανώφειο δεν επιβεβαιώνονται, ούτε και διαψεύδονται τα παραπάνω ονόματα, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις, καθώς ο Ιούλιος προχωρά και το πρωτάθλημα ίσως ξεκινήσει νωρίτερα φέτος (τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ υπάρχει και η Ευρώπη).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top