Ηρακλής: Επέστρεψε στο «σπίτι» του ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ (pics, vid)

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες επέστρεψε στο «σπίτι» του, αφού ο θρυλικός Αμερικανός βρέθηκε στο Ιβανώφειο και παρακολούθησε την προπόνηση του Ηρακλή. Αύριο στις 13:00 η μεγάλη εκδήλωση με τον Νίκο Γκάλη παρόντα! 

Το «μαύρο διαμάντι» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Ηρακλής, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Φωτης Θέος, δίνοντας του μια φανέλα της ομάδας που αγωνίζονταν.

Στην συνέχεια φωτογραφήθηκε με φιλάθλους και μέλη του Γ.Σ. Ηρακλής και επισκέφθηκε την μπουτίκ του Συλλόγου, συνοδευόμενος από τον Νίκο Χαϊτογλου.Μαζί τους και ο γιος του Ντάλαν Ίνγκραμ που εντυπωσιάστηκε από την αγάπη του κόσμου για τον πατέρα του.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή του επεφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς του έδειξαν το πρώτο του συμβόλαιο και όλα τα έγγραφα που είχε ως αθλητής των «κυανόλευκων.

Η συνέχεια δόθηκε στο Ιβανώφειο, όπου δεν έκρυψε την συγκίνησή του επιστρέφοντας στα παλιά λημέρια του. Είχε την δυνατότητα να γνωρίσει την ομάδα του Ηρακλή και τον Κώστα Μέξα, συνομίλησε μαζί τους και ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου και ευχήθηκε καλή επιτυχία για την φετινή σεζόν.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top